Disainiajakiri
Disainiajakiri
Espressomasin

Lavazza Tiny

Espressomasin Väike sõbralik espressomasin, mis toob teie koju autentse itaalia kohvikogemuse. Kujundus on rõõmsalt Vahemereline - koosneb põhilistest formaalsetest ehitusplokkidest - tähistab värve ja kasutab Lavazza kujunduskeelt pinnakattes ja detailides. Peamine kest on valmistatud ühest tükist ja sellel on pehmed, kuid täpselt kontrollitavad pinnad. Keskne hari lisab visuaalset ülesehitust ja frontaalmuster kordab Lavazza toodetel sageli esinevat horisontaalset teemat.

Diivan

Gloria

Diivan Kujundus pole mitte ainult väline vorm, vaid see on ka objekti sisemise struktuuri, ergonoomika ja olemuse uurimine. Kuju on sel juhul väga tugev komponent ja eripära annab tootele antud lõige. Gloria eeliseks on tugevus olla 100% kohandatav, lisades erinevaid elemente, materjale ja viimistlusvahendeid. Suur eripära on kõik lisaelemendid, mida saab lisada konstruktsiooni magnetidega, andes tootele sadu erinevaid kujundeid.

Klaasvaas

Jungle

Klaasvaas Loodusest inspireerituna on Jungle klaasikollektsiooni eelduseks objektide loomine, mis saavad oma väärtuse kvaliteedilt, disainilt ja materjalilt. Lihtsad kujundid kajastavad keskkonna rahulikkust, olles samal ajal kaalutud ja tugevad. Vaasid on suu puhutud ja käsitsi vormitud, allkirjastatud ja nummerdatud. Klaasi valmistamise rütm tagab, et igal džunglikollektsiooni objektil on ainulaadne värvimäng, mis jäljendab lainete liikumist.

Vaas

Rainforest

Vaas Vihmametsade vaasid on segu 3D kujundatud kujunditest ja traditsioonilisest Skandinaavia aurupulkade tehnikast. Käsikujulistel tükkidel on äärmiselt paks klaas kaaluta hõljuvate värvipritsmetega. Studiomade kollektsioon on inspireeritud looduse kontrastidest ja sellest, kuidas see loob harmoonia.

Valgustus

Thorn

Valgustus Uskudes, et looduses on võimalik orgaanilisi vorme kasvatada ja eristada, häirimata nende struktuuri ja ekspressiooni kokkusattumuste kaudu ning et inimestel on instinktiivne sugulus looduslike vormide vastu, ütles Yılmaz Dogan, et Thorni kujundamisel tahtis ta kasvu kajastada vormidega, mis jäljendada loodust ilma mõõtmete piiranguteta valgustuses. Thorn, mis on Thorn loodusliku haru inspiratsiooniallikas; kasvab juhuslikus struktuuris ja moodustab loomuliku kuju, vastab erinevatele vajadustele ja hea valgustuskujunduse korral pole tal suurusepiiranguid.

Laud

Patchwork

Laud Yılmaz Dogan, kes alustas ideega, et laualaual võiks koos kasutada erinevaid tööstuslikke materjale, ütles, et ta on kujundanud teie lauale paindlikkuse, mida saate igal ajal erinevate suundumustega kohandamiseks muuta. Patchwork on oma täiesti puruneva kujundusega dünaamiline disain, mida saab hõlpsasti kohandada erinevatesse ruumidesse nagu söögi- ja koosolekulauad.