Disainiajakiri
Disainiajakiri
Muusikariist

DrumString

Muusikariist Kahe pilli ĂŒhendamine tĂ€hendab, et sĂŒnnib uus heli, uus funktsioon instrumentide kasutamisel, uus viis pilli mĂ€ngimiseks, uus vĂ€limus. Ka trummide mĂ€rkmekaalud on nagu D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja keelpillide skaalad on loodud EADGBE sĂŒsteemis. DrumString on kerge ja sellel on rihm, mis kinnitatakse ĂŒle Ă”lgade ja vöökoha, seetĂ”ttu on instrumendi kasutamine ja hoidmine lihtne ning see annab teile vĂ”imaluse kasutada kahte kĂ€tt.

Jalgrattakiiver

Voronoi

Jalgrattakiiver Kiiver on inspireeritud looduses laialt levinud 3D Voronoi struktuurist. Parameetrilise tehnika ja bioonika kombinatsioonil on jalgrattakiiveril parandav vĂ€line mehaaniline sĂŒsteem. See erineb tavapĂ€rasest helveste kaitsekonstruktsioonist selle parandamata bioonilises 3D-mehaanilises sĂŒsteemis. VĂ€lisjĂ”u mĂ”jul nĂ€itab see struktuur paremat stabiilsust. Kerguse ja ohutuse tasakaalus on kiivri eesmĂ€rk pakkuda inimestele mugavamat, moodsamat ja ohutumat isiklikku kaitset pakkuvat jalgrattakiiverit.

Kohvilaud

Planck

Kohvilaud Laud on valmistatud erinevatest vineeritĂŒkkidest, mis on surve all kokku liimitud. Pinnad on lihvitud ja töödeldud mati ja vĂ€ga tugeva lakiga. Seal on 2 taset - kuna laua sisekĂŒlg on ÔÔnes - see on ajakirjade vĂ”i pleedide paigutamiseks vĂ€ga praktiline. Laua all on kuulirattad. Nii et pĂ”randa ja laua vahe on vĂ€ga vĂ€ike, kuid samal ajal on seda lihtne liigutada. Vineeri kasutamise viis (vertikaalne) muudab selle vĂ€ga tugevaks.

Lamamistooli Kontseptsioon

Dhyan

Lamamistooli Kontseptsioon Dyhani lounge'i kontseptsioon ĂŒhendab moodsa disaini traditsiooniliste idapoolsete ideede ja sisemise rahu pĂ”himĂ”tetega, ĂŒhendades need loodusega. Kasutades kontseptsiooni moodulitena Lingamit ning Bodhi-puud ja Jaapani aedu, muudab Dhyan (sanskriti keeles: mediteerima) idapoolsed filosoofiad mitmekesisteks konfiguratsioonideks, vĂ”imaldades kasutajal valida oma tee zen / lÔÔgastumiseks. Vesitiigi reĆŸiim ĂŒmbritseb kasutajat juga ja tiigiga, aiareĆŸiim aga ĂŒmbritseb kasutajat rohelusega. StandardreĆŸiim sisaldab riiulina toimiva platvormi all olevaid ladustamisalasid.

3D NÀotuvastuse JuurdepÀÀsu Kontroll

Ezalor

3D NĂ€otuvastuse JuurdepÀÀsu Kontroll Tutvuge mitme anduri ja kaamera juurdepÀÀsu kontrollsĂŒsteemiga, Ezalor. Algoritmid ja kohalik arvuti on loodud privaatsuse tagamiseks. Finantstasemel vĂ”ltsimisvastane tehnoloogia hoiab Ă€ra vĂ”ltsmaskide tekkimise. Pehme peegeldav valgustus pakub mugavust. Silmapilguga pÀÀsevad kasutajad hĂ”lpsalt juurde oma armastatud kohta. Selle puutetundlik autentimine tagab hĂŒgieeni.

Mööblikogu

Phan

Mööblikogu Phan Collection on inspireeritud Phan konteinerist, mis on Tai konteinerikultuur. Disainer kasutab Phani konteinerite struktuuri, et muuta mööbli struktuur tugevamaks. Kujundage vorm ja detailid, mis muudavad selle kaasaegseks ja lihtsaks. Disainer kasutas laserlĂ”igatud tehnoloogiat ja CNC-puiduga kokkuklapitavat metallplekk-masina kombinatsiooni keeruka ja ainulaadse detaili valmistamiseks, mis on teistest erinev. Pind on viimistletud pulbervĂ€rvitud sĂŒsteemiga, et struktuur pĂŒsiks kaua, tugev, kuid kerge.