Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jaapani Restoran

Moritomi

Jaapani Restoran Jaapani kööki pakkuva restorani Moritomi kolimine maailmapärandi kõrval asuvasse Himeji lossi uurib olulisuse, kuju ja traditsioonilise arhitektuuritõlgenduse seoseid. Uues ruumis üritatakse reprodutseerida lossikivide kindlusmustrit erinevatest materjalidest, sealhulgas töötlemata ja poleeritud kivid, musta oksiidiga kaetud teras ja tatamivaibad. Väikestest vaiguga kaetud kruusadest valmistatud põrand kujutab lossi vallikraavi. Kaks värvi, valge ja must, voolab väljast nagu vesi ja ületades puidust võrega kaunistatud sissepääsuukse, saali.

Perekonna Elukoht

Sleeve House

Perekonna Elukoht Selle tõeliselt ainulaadse kodu kujundas silmapaistev arhitekt ja teadlane Adam Dayem ning see võitis hiljuti Ameerika arhitektide USA aasta hoone konkursil teise koha. 3-BR / 2,5-vannine kodu asub avatud, veerevatel niitudel sellises keskkonnas, mis pakub privaatsust, aga ka dramaatilist vaadet orgu ja mägedele. Nii mõistatuslik kui see on praktiline, on struktuur kujutatud skemaatiliselt kahe ristuva varrukakujulise mahuna. Säästvalt hangitud söestunud puitfassaad annab majale kareda, ilmastiku tekstuuri, Hudsoni oru vanade küünide tänapäevase tõlgendamise.

Kunstiruum

Surely

Kunstiruum See on kunsti-, vabaaja- ja jaekaubandus - kõik ühes ruumis. Alates arhitektuurist, mis on riigiga töötav rõivaste konksu kõrvaltehas. Kogu hoone säilitab seina laigulise tekstuuri, kuna ruumi kihiline tekstuur loob välisest erineva kontrasti, loob ka ruumielamuse. Loobuge kõvast kaunistustest liiga palju, näitamiseks kasutati mõnda pehmet kaunistust, mis tekitas lõõgastava tunde. Kontrastsus loomise ja varajases staadiumis on paindlikum kosmose jätkusuutlikuks arenguks tulevikus.

MĂĽĂĽgikeskus

Shuimolanting

Müügikeskus Selle juhtumi hiina stiil võtab turul turule tumeda kohvipunase jahvatatud kivi ja põrandaakna loomuliku valgustuse tooriku, moodustades kontrasti valguse ja varju, virtuaalse ja reaalse vahel. Virtuaalsed ja alumiiniumist puitvõred, vase maaliga lootoselehe tükid veega maalilises kohas ja hiina tähemärgistruktuuri paigalduskunst puhkealal on "tindi orhidee kohtu" punkt; juhtum. Eelkõige uute rõugete materjalide kasutamine, tavalises esiletõstmises on erakordne, kuid vähendab ka leidlikult pinna kulusid.

Vannitubade MĂĽĂĽgisalong

Agape

Vannitubade Müügisalong Tavalisest näitusepinnast eristamiseks määratleme selle ruumi taustana, mis võib rõhutada kauba ilu. Selle määratluse järgi tahame luua ajaetapi, kus kaup saaks iseeneslikult särada. Samuti loome ajatelje iga toote kuvamiseks, mis selles ruumis oli valmistatud erinevast ajast.

Rahvusvaheline Kool

Gearing

Rahvusvaheline Kool Debreceni rahvusvahelise kooli kontseptuaalne ringi kuju sümboliseerib kaitset, ühtsust ja kogukonda. Erinevad funktsioonid ilmuvad nagu ühendatud käigud, paviljonid kaarele paigutatud nööriga. Ruumi killustatus loob klassiruumide vahel mitmesuguseid kogukonna alasid. Uudne kosmosekogemus ja looduse pidev kohalolek aitavad õpilastel loovalt mõelda ja oma ideid avaldada. Rajatises asuvatesse haridusaedadesse ja metsa viivad teed täiendavad ringi kontseptsiooni, luues põneva ülemineku hoonestatud ja looduskeskkonna vahel.