Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pardel

Alpha Series

Pardel Alpha seeria on kompaktne, poolprofessionaalne pardel, mis saab hakkama näohoolduse põhiliste ülesannetega. Samuti toode, mis pakub hügieenilisi lahendusi koos uuendusliku lähenemise ja ilusa esteetikaga. Projekti põhialused on lihtsus, minimalism ja funktsionaalsus koos kasutaja hõlpsa interaktsiooniga. Võtmeks on rõõmsameelne kasutajakogemus. Näpunäiteid saab pardlist hõlpsalt ära võtta ja hoiustamissektsiooni paigutada. Dokk on mõeldud pardli laadimiseks ja UV-valgusega toetatud näpunäidete puhastamiseks hoiustamissektsioonis.

Mitmeotstarbeline Kaasaskantav Seade

Along with

Mitmeotstarbeline Kaasaskantav Seade Projekt pakub välistingimustes kasutatavale rahvahulgale kaasaskantavat elamiskogemust, mis jaguneb peamiselt kaheks osaks: põhikorpus ja moodulid, mida saab muuta.Peamkorpus sisaldab laadimist, hambaharja ja habemeajamisfunktsioone.Seadmed hõlmavad hambaharja ja raseerimispead.Algne toote inspiratsioon tuli inimestelt, kellele meeldib reisida ja mille pagas on rämps või kadunud, nii et kaasaskantavast mitmekülgsest pakendist sai toode positsioneerimiseks. Nüüd meeldib paljudele inimestele reisida, seetõttu on valikuks muutumas kaasaskantavad tooted.See toode vastab turunõudlusele.

Kassi Voodi

Catzz

Kassi Voodi Catzzi kassivoodi kujundamisel ammutati inspiratsiooni nii kasside kui ka omanike vajadustest ning vajadusest ühendada funktsioon, lihtsus ja ilu. Kasside vaatlemisel inspireerisid nende unikaalsed geomeetrilised tunnused puhast ja äratuntavat vormi. Mõned iseloomulikud käitumismustrid (nt kõrva liikumine) lisati kassi kasutajakogemusse. Omanikke silmas pidades oli ka eesmärk luua mööblitükk, mida nad saaksid kohandada ja uhkelt kuvada. Pealegi oli oluline tagada lihtne hooldus. Seda kõike võimaldab klanitud geomeetriline disain ja modulaarne struktuur.

Luksusmööbel

Pet Home Collection

Luksusmööbel Pet Home Collection on lemmikloomamööbel, mis on välja töötatud pärast neljajalgsete sõprade käitumise tähelepanelikku jälgimist koduses keskkonnas. Disaini kontseptsiooniks on ergonoomika ja ilu, kus heaolu tähendab tasakaalu, mille loom leiab oma ruumis kodukeskkonna sees ning disain on mõeldud lemmikloomade seltsis elamise kultuurina. Hoolikas materjalide valik rõhutab iga mööblieseme kuju ja omadusi. Need ilu ja funktsiooni autonoomiat omavad esemed rahuldavad lemmikloomade instinkte ja kodukeskkonna esteetilisi vajadusi.

Lemmikloomakandja

Pawspal

Lemmikloomakandja Pawspal Lemmikloomakandja säästab energiat ja aitab lemmiklooma omanikul kiiresti toimetada. Disainikontseptsiooni jaoks on Space Shuttle'ist inspireeritud Pawspal lemmikloomakandja, millega nad saavad oma armsad lemmikloomad viia kuhu iganes soovivad. Ja kui neil on veel üks lemmikloom, saavad nad panna teise ülaossa ja külgnevad rattad all, et vedada kandjaid. Lisaks sellele on Pawspal konstrueeritud sisemise ventilatsiooniventilaatoriga, et see oleks lemmikloomadele mugav ja seda oleks lihtne USB C kaudu laadida.

Kohene Loomulik Huulte Suurendamise Seade

Xtreme Lip-Shaper® System

Kohene Loomulik Huulte Suurendamise Seade Xtreme Lip-Shaper® System on maailmas esimene kliiniliselt tõestatud ohutu kosmeetiline kodus kasutatav huule suurendamise seade. See kasutab huulte kontuurimiseks ja laiendamiseks hetkega 3500-aastast hiina keppimismeetodit - teisisõnu imemist - koos täiustatud huulevormija tehnoloogiaga. Kujundus loob hingematva ühe- ja kaherealise alahuule, nagu Angelina Jolie. Kasutajad saavad üla- või alahuuli eraldi tugevdada. Kujundus on ehitatud ka selleks, et tõsta Amori vibu kaared, täita huulehunnikud vananeva suu nurkade tõstmiseks. Sobib mõlemale soole.