Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaneelirull Meega

Heaven Drop

Kaneelirull Meega Heaven Drop on puhta meega tĂ€idetud kaneelirull, mida kasutatakse koos teega. Idee oli ĂŒhendada kaks toitu, mida kasutatakse eraldi, ja teha sellest tĂ€iesti uus toode. Disainerid olid inspireeritud kaneelirulli struktuurist. Nad kasutasid selle rullvormi mee mahutina ja kaneelirullide pakkimiseks kaneelirullide eraldamiseks ja pakendamiseks mesilasvaha. Selle pinnal on kujutatud Egiptuse figuure ja see on sellepĂ€rast, et egiptlased on esimesed inimesed, kes mĂ”istsid kaneeli tĂ€htsust ja kasutasid mett aardena! See toode vĂ”iks olla teie teetassides taeva sĂŒmbol.

Toit

Drink Beauty

Toit Drink Beauty on nagu ilus ehe, mida saate juua! Tegime kombinatsiooni kahest objektist, mida kasutati koos teega eraldi: kivikommid ja sidruniviilud. See disain on tĂ€iesti söödav. Kui lisada sidruniviilud kivikommide struktuurile, muutub selle maitse uskumatult paremaks ja sidruni vitamiinide tĂ”ttu suureneb selle toiduvÀÀrtus. Disainerid asendasid pulgad, millele kivikommikristallid hoidsid, lihtsalt viilu kuivatatud sidruniga. Drink Beauty on kaasaegse maailma tĂ€ielik nĂ€ide, mis ĂŒhendab ilu ja tĂ”hususe.

Jook

Firefly

Jook See disain on Chiaga uus kokteil, peamine idee oli kujundada kokteil, millel oleks mitu maitsefaasi. Sellel disainil on ka erinevad vĂ€rvid, mida vĂ”ib nĂ€ha musta valguse kĂ€es, mis teeb selle sobilikuks pidudele ja klubidele. Chia suudab absorbeerida ja reserveerida mis tahes maitset ja vĂ€rvi, nii et Fireflyga kokteili tehes saavad samm-sammult kogeda erinevaid maitseid. Selle toote toitevÀÀrtus on teiste kokteilidega vĂ”rreldes kĂ”rgem ning seda kĂ”ike Chia kĂ”rge toitevÀÀrtuse ja madala kalorsuse tĂ”ttu . See kujundus on uus peatĂŒkk jookide ja kokteilide ajaloos.

Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook'i kapsel on mitmesuguste looduslike koostisosadega kapsel, mis on mĂ”eldud toidu suitsutamiseks ning erinevate maitsete ja lĂ”hnade loomiseks. Enamik inimesi usub, et ainus viis toidu suitsutamiseks on mitmesuguste puidutĂŒĂŒpide pĂ”letamine, kuid tĂ”de on see, et saate oma toitu suitsutada paljude materjalidega ja luua tĂ€iesti uue maitse ja lĂ”hna. Disainerid mĂ”istsid maitseerinevusi kogu maailmas ja sellepĂ€rast on see disain kasutusel olekus erinevates piirkondades tĂ€iesti paindlik. Need kapslid on segatud ja ĂŒksikute koostisosadega.

Lokirull

Nano Airy

Lokirull Nano-Ôhulises lokirullis kasutatakse uuenduslikku negatiivsete ioonide tehnoloogiat. Hoiab pikka aega sileda tekstuuri, pehme lÀikiva loki. Keerutoru on lÀbinud nanokeraamilise katte, tundub vÀga sile. See lokkab juukseid Ôrnalt ja kiiresti negatiivsete ioonide sooja Ôhuga. VÔrreldes Ôhuvabade lokirullidega saate lÔpetada pehmema juuste kvaliteediga. Toote pÔhivÀrv on pehme, soe ja puhas mattvalge ning aktsentvÀrv on roosa kuld.

Juuste Sirgendaja

Nano Airy

Juuste Sirgendaja Nano Ă”huline sirgendav triikraud ĂŒhendab nanokeraamilised kattematerjalid uuendusliku negatiivse raua tehnoloogiaga, mis viib juuksed kiiresti Ă”rnalt ja sujuvalt sirgeks. TĂ€nu korgi ja korpuse ĂŒlaosas asuvale magnetandurile lĂŒlitub seade korgi sulgemisel automaatselt vĂ€lja, mida on ohutu kaasas kanda. Kompaktset korpust, millel on USB-laetav juhtmevaba disain, on kerge hoida kĂ€ekotis ja kaasas kanda, aidates naistel hoida elegantset soengut igal ajal ja igal pool. Valge-roosa vĂ€rvilahendus annab seadmele naiseliku iseloomu.