Disainiajakiri
Disainiajakiri
Juuste Sirgendaja

Nano Airy

Juuste Sirgendaja Nano Ă”huline sirgendav triikraud ĂŒhendab nanokeraamilised kattematerjalid uuendusliku negatiivse raua tehnoloogiaga, mis viib juuksed kiiresti Ă”rnalt ja sujuvalt sirgeks. TĂ€nu korgi ja korpuse ĂŒlaosas asuvale magnetandurile lĂŒlitub seade korgi sulgemisel automaatselt vĂ€lja, mida on ohutu kaasas kanda. Kompaktset korpust, millel on USB-laetav juhtmevaba disain, on kerge hoida kĂ€ekotis ja kaasas kanda, aidates naistel hoida elegantset soengut igal ajal ja igal pool. Valge-roosa vĂ€rvilahendus annab seadmele naiseliku iseloomu.

LÔunasöögikarp

The Portable

LĂ”unasöögikarp Toitlustustööstus Ă”itseb ja kaasavĂ”tmine on muutunud tĂ€napĂ€eva inimestele vajalikuks. Samal ajal on tekkinud ka palju prĂŒgi. Paljusid toidu hoidmiseks kasutatavaid söögikarpe saab ringlusse vĂ”tta, kuid toidukarpide pakkimiseks kasutatavad kilekotid on tĂ”epoolest ringlussevĂ”etamatud. Kilekottide kasutamise vĂ€hendamiseks ĂŒhendatakse söögikarbi ja plasti funktsioonid uute lĂ”unakastide kujundamiseks. Palliboks muudab selle osa iseenesest kĂ€epidemeks, mida on lihtne kaasas kanda, ja sellesse saab integreerida mitu söögikarpi, vĂ€hendades oluliselt kilekottide kasutamist toidukarpide pakkimiseks.

Pardel

Alpha Series

Pardel Alpha seeria on kompaktne, poolprofessionaalne pardel, mis saab hakkama nĂ€ohoolduse pĂ”hiliste ĂŒlesannetega. Samuti toode, mis pakub hĂŒgieenilisi lahendusi koos uuendusliku lĂ€henemise ja ilusa esteetikaga. Projekti pĂ”hialused on lihtsus, minimalism ja funktsionaalsus koos kasutaja hĂ”lpsa interaktsiooniga. VĂ”tmeks on rÔÔmsameelne kasutajakogemus. NĂ€punĂ€iteid saab pardlist hĂ”lpsalt Ă€ra vĂ”tta ja hoiustamissektsiooni paigutada. Dokk on mĂ”eldud pardli laadimiseks ja UV-valgusega toetatud nĂ€punĂ€idete puhastamiseks hoiustamissektsioonis.

Mitmeotstarbeline Kaasaskantav Seade

Along with

Mitmeotstarbeline Kaasaskantav Seade Projekt pakub vĂ€listingimustes kasutatavale rahvahulgale kaasaskantavat elamiskogemust, mis jaguneb peamiselt kaheks osaks: pĂ”hikorpus ja moodulid, mida saab muuta.Peamkorpus sisaldab laadimist, hambaharja ja habemeajamisfunktsioone.Seadmed hĂ”lmavad hambaharja ja raseerimispead.Algne toote inspiratsioon tuli inimestelt, kellele meeldib reisida ja mille pagas on rĂ€mps vĂ”i kadunud, nii et kaasaskantavast mitmekĂŒlgsest pakendist sai toode positsioneerimiseks. NĂŒĂŒd meeldib paljudele inimestele reisida, seetĂ”ttu on valikuks muutumas kaasaskantavad tooted.See toode vastab turunĂ”udlusele.

Kassi Voodi

Catzz

Kassi Voodi Catzzi kassivoodi kujundamisel ammutati inspiratsiooni nii kasside kui ka omanike vajadustest ning vajadusest ĂŒhendada funktsioon, lihtsus ja ilu. Kasside vaatlemisel inspireerisid nende unikaalsed geomeetrilised tunnused puhast ja Ă€ratuntavat vormi. MĂ”ned iseloomulikud kĂ€itumismustrid (nt kĂ”rva liikumine) lisati kassi kasutajakogemusse. Omanikke silmas pidades oli ka eesmĂ€rk luua mööblitĂŒkk, mida nad saaksid kohandada ja uhkelt kuvada. Pealegi oli oluline tagada lihtne hooldus. Seda kĂ”ike vĂ”imaldab klanitud geomeetriline disain ja modulaarne struktuur.

Luksusmööbel

Pet Home Collection

Luksusmööbel Pet Home Collection on lemmikloomamööbel, mis on vÀlja töötatud pÀrast neljajalgsete sÔprade kÀitumise tÀhelepanelikku jÀlgimist koduses keskkonnas. Disaini kontseptsiooniks on ergonoomika ja ilu, kus heaolu tÀhendab tasakaalu, mille loom leiab oma ruumis kodukeskkonna sees ning disain on mÔeldud lemmikloomade seltsis elamise kultuurina. Hoolikas materjalide valik rÔhutab iga mööblieseme kuju ja omadusi. Need ilu ja funktsiooni autonoomiat omavad esemed rahuldavad lemmikloomade instinkte ja kodukeskkonna esteetilisi vajadusi.