Disainiajakiri
Disainiajakiri
SuhkrutĂŒkid

Two spoons of sugar

SuhkrutĂŒkid Tee joomine vĂ”i kohvi joomine ei tĂ€henda ainult janu kustutamist. See on andumise ja jagamise tseremoonia. Suhkru lisamine kohvile vĂ”i teele vĂ”ib olla sama lihtne, kui mĂ€letate Rooma numbreid! ÜkskĂ”ik, kas vajate ĂŒhte lusikatĂ€it suhkrut vĂ”i kahte vĂ”i kolme, peate lihtsalt valima ĂŒhe kolmest suhkrust valmistatud numbrist ja panema selle kuuma / kĂŒlma joogi sisse. Üks asi ja teie eesmĂ€rk on lahendatud. Ei lusikat ega mÔÔtmist - see on nii lihtne.

Koerte Tualettruum

PoLoo

Koerte Tualettruum PoLoo on automaatne tualettruum, mis aitab koertel rahus pĂŒsida, isegi kui vĂ€ljas on kole ilm. 2008. aasta suvel, koos kolme perekoeraga purjetamispuhkuse ajal, kavandas kvalifitseeritud meremees Eliana Reggiori PoLoo. Koos oma sĂ”bra Adnan Al Malehiga kavandas see midagi, mis ei parandaks mitte ainult koerte elukvaliteeti, vaid parandaks ka eakaid vĂ”i puuetega omanikke, kes talvel talvel majast vĂ€lja ei saa. See on automaatne, vĂ€ldib lĂ”hna ja on hĂ”lpsasti kasutatav, kaasaskantav, puhastatav ja ideaalne korterites elavatele inimestele, vagunelamute ja paatide omanikele, hotellidele ja puhkekohtadele.

Linnumaja

Domik Ptashki

Linnumaja Monotoonse elustiili ja loodusega jÀtkusuutliku suhtluse puudumise tÔttu elab inimene pideva lagunemise ja sisemise rahulolematuse seisundis, mis ei vÔimalda tal elu tÀiel rinnal nautida. Seda saab parandada, laiendades tajumise piire ja omandades uusi kogemusi inimese ja looduse koostoimimisest. Miks linnud? Nende laulmine mÔjutab positiivselt inimese vaimset tervist, samuti kaitsevad linnud keskkonda putukakahjurite eest. Projekt Domik Ptashki on vÔimalus luua abivalmis naabruskond ja proovida ornitoloogi rolli lindude vaatlemisel ja nende eest hoolitsemisel.

Lemmikloomade Hooldamise Robot

Puro

Lemmikloomade Hooldamise Robot Kujundaja eesmĂ€rk oli lahendada koerte kasvatamise probleemid ĂŒhe inimese leibkondades. Koerte loomade Ă€revushĂ€ired ja fĂŒsioloogilised probleemid tulenevad hooldajate pikaajalisest eemalolekust. VĂ€ikeste elamispindade tĂ”ttu jagasid hooldajad elukeskkonda kaasloomadega, pĂ”hjustades sanitaarprobleeme. Valupunktidest inspireerituna jĂ”udis disainer vĂ€lja hooldusroboti, mis 1. mĂ€ngib ja suhtleb kaasloomadega, viskamise teel, 2. puhastab pĂ€rast siseruumides toimuvat tolmu ja raasukeid ning 3. vĂ”tab kaasloomade vĂ”tmisel lĂ”hnu ja karvu puhata.

Kasside Mööblimoodul

Polkota

Kasside Mööblimoodul Kui teil on kass, siis on teil endale kodu valimisel ilmselt olnud neist kahest probleemist vĂ€hemalt kaks: esteetika, jĂ€tkusuutlikkuse ja mugavuse puudumine. Kuid see rippmoodul lahendab need probleemid, ĂŒhendades kolm tegurit: 1) minimalismi kujundus: vormi lihtsus ja vĂ€rvikujunduse varieeruvus; 2) keskkonnasĂ”bralik: puidujÀÀtmed (saepuru, laastud) on kassi ja tema omaniku tervisele ohutud; 3) Universaalsus: moodulid on ĂŒksteisega ĂŒhendatud, mis vĂ”imaldab teil luua oma kodus eraldi kassikorteri.

Koera Kaelarihm

Blue

Koera Kaelarihm See ei ole ainult koera kaelarihm, see on eemaldatava kaelakeega koera kaelarihm. Frida kasutab kvaliteetset nahka messingist. Selle detaili kujundamisel pidi ta kaaluma lihtsat turvalist viisi kaelakee kinnitamiseks, kui koer kannab kaelarihma. Kaelarihmal pidi olema luksuslik tunne ilma kaelakeeta. Selle disainilahenduse, eemaldatava kaelakee abil saab omanik oma koera soovi korral kaunistada.