Disainiajakiri
Disainiajakiri
Brändi Reklaam

Project Yellow

Brändi Reklaam Projekt Kollane on terviklik kunstiprojekt, mis konstrueerib visuaalse kontseptsiooni Kõik on kollane. Võtmevisiooni kohaselt tehakse erinevates linnades suuri väliväljapanekuid ning samal ajal valmib terve rida kultuuri- ja loomingulisi tuletisi. Visuaalse IP-na on Project Yellowil köitev visuaalne pilt ja energiline värviskeem, et moodustada ühtne võtmevisioon, mis muudab inimesed unustamatuks. See on ainulaadne disainiprojekt, mis sobib suuremahuliseks veebis ja mujal reklaamimiseks ning visuaalsete tuletiste saamiseks.

Visuaalne Ip-Disain

Project Yellow

Visuaalne Ip-Disain Projekt Kollane on terviklik kunstiprojekt, mis konstrueerib visuaalse kontseptsiooni Kõik on kollane. Võtmevisiooni kohaselt tehakse erinevates linnades suuri väliväljapanekuid ning samal ajal valmib terve rida kultuuri- ja loomingulisi tuletisi. Visuaalse IP-na on Project Yellowil köitev visuaalne pilt ja energiline värviskeem, et moodustada ühtne võtmevisioon, mis muudab inimesed unustamatuks. See on ainulaadne disainiprojekt, mis sobib suuremahuliseks veebis ja mujal reklaamimiseks ning visuaalsete tuletiste saamiseks.

Brändi Identiteedi Ümberkujundamine

InterBrasil

Brändi Identiteedi Ümberkujundamine Brändi ümbermõtestamise ja ümberkujundamise inspiratsiooniks olid muudatused moderniseerimises ja integratsioonis ettevõtte kultuuris. Südame kujundus ei saanud enam olla brändist väline, see inspireerib partnerlust nii töötajate sees kui ka klientidega. Integreeritud liit hüvede, pühendumuse ja teenuse kvaliteedi vahel. Kujundist värvideni integreeris uus kujundus südame B-sse ja terviseristi T. süda.

Brändi Disain

EXP Brasil

Brändi Disain EXP Brasili kaubamärgi kujundus on pärit ettevõtte ühtsuse ja partnerluse põhimõtetest. Tehnoloogia ja disaini segu ettevalmistamine nende projektides nagu kontorielu puhul. Tüpograafiaelement esindab selle ettevõtte liit ja tugevust. X-tähe kujundus on kindel ja integreeritud, kuid väga kerge ja tehnoloogiline. Bränd esindab stuudioelu koos tähtedega tähtedega, nii positiivsel kui ka negatiivsel ruumist, mis ühendab inimesi ja disaini, nii individuaalset kui ka kollektiivset, lihtsat, tehnoloogilist, kerget ja vastupidavat, professionaalset ja isiklikku.

Avapealkiri

Pop Up Magazine

Avapealkiri Projekt oli rännak põgenemisteemade (teema 2019) uurimiseks abstraktselt ja sujuvalt, näidates sellest tulenevaid muutusi, uusi asju ja tagajärgi. Kõik visuaalid on puhtad ja neid on mugav vaadata, vastandudes põgenemistegevuse ebamugavale reaalsusele. Kujundus on pidevas muutumises ja animatsioonis olevad morfiseerivad kujundid tähistavad uuesti kohandamise toimingut, mille on põhjustanud mingisugune olukord. Põgenemisel on erinevad tähendused, tõlgendused ja vaatepunkt varieerub mängulisest tõsiseks.

Reklaam

Insect Sculptures

Reklaam Iga tükk oli käsitsi meisterdatud putukate skulptuuride loomiseks, mis on inspireeritud nende keskkonnast ja söödavast toidust. Kunstiteost kasutati Doomi veebisaidi kaudu üleskutseks tegevusele ka konkreetsete majapidamiskahjurite tuvastamiseks. Nende skulptuuride jaoks kasutatud elemendid saadi prügimägedest, prügimägedest, jõesängidest ja supermarketitest. Kui iga putukas oli kokku pandud, pildistati ja retušeeriti neid Photoshopis.