Disainiajakiri
Disainiajakiri
Veebisait

Tailor Made Fragrance

Veebisait Rätsepatööna sündinud parfüüm sündis ühe Itaalia ettevõtte kogemusest, mis on spetsialiseerunud lõhna-, nahahooldus-, värvkosmeetika- ja kodulõhnatoodete sektori primaarpakendite väljatöötamisele ja tootmisele. Webgriffe roll oli toetada klientide äristrateegiat, luues bränditeadlikkust soodustava lahenduse ja uue äriüksuse turuletoomine keskendus sellele, et kasutajad saaksid luua oma ainulaadse ja täielikult kohandatud parfüümi, käivitades ulatusliku tööstusliku kasvu ja B2B pakkumise segmenteerimine.

Ă•lle Silt

Carnetel

Õlle Silt Juugendstiilis õlleetiketi kujundus. Õlle etikett sisaldab ka palju üksikasju keetmisprotsessi kohta. Kujundus sobib ka kahele erinevale pudelile. Seda saab teha lihtsalt printides kujunduse 100-protsendilisele ekraanile ja 70-protsendilisele suurusele. Silt on ühendatud andmebaasiga, mis tagab, et iga pudel saab kordumatu täitmisnumbri.

Brändi Identiteet

BlackDrop

Brändi Identiteet See on isiklik brändistrateegia ja identiteedi projekt. BlackDrop on kauplustekett ja bränd, mis müüb ja levitab kohvi. BlackDrop on isiklik projekt, mis töötati algselt välja isikliku vabakutselise loomeettevõtte tooni ja loomingulise suuna määramiseks. See brändi identiteet on loodud eesmärgiga positsioneerida Aleksit usaldusväärse brändikonsultandina startup-kogukonnas. BlackDrop tähistab libedat, kaasaegset ja läbipaistvat käivitusbrändi, mille eesmärk on saada ajatuks, äratuntavaks ja juhtivaks kaubamärgiks.

Fotoseeria

U15

Fotoseeria Kunstnike projekt kasutab ära U15 hoone omadusi, et luua seos kollektiivses kujutluspildis esinevate looduslike elementidega. Kasutades ära hoone konstruktsiooni ja selle osi, nagu ka selle värve ja kujundeid, püüavad nad esile kutsuda spetsiifilisemaid kohti, nagu Hiina kivimets, Ameerika kuraditorn, üldiste looduslike ikoonidena, nagu kosed, jõed ja kivised nõlvad. Igal pildil erineva tõlgenduse saamiseks uurivad kunstnikud hoonet minimalistliku lähenemisviisi abil, kasutades erinevaid nurki ja vaatenurki.

Veebisait

Travel

Veebisait Kujundus kasutas minimalistlikku stiili, et mitte koormata kasutajakogemust tarbetu teabega. Reisitööstuses on väga keeruline kasutada ka minimalistlikku stiili, kuna paralleelselt lihtsa ja selge kujundusega peab kasutaja saama täielikku teavet oma reisi kohta ja seda pole lihtne ühendada.

Bränding Ja Pakendamine

Leman Jewelry

Bränding Ja Pakendamine Leman Jewelry uue identiteedi visuaalne lahendus oli täiesti uus süsteem, et paljastada luksus, peen ja samas siiski keerukas ning minimaalne tunne. Uus logo, mis on inspireeritud Lemani tööprotsessist, nende haute couture'i disainiteenusest, meisterdades kõik tähe- või sädelussümbolit ümbritsevad rombikujundid, luues keeruka sümboli ja kajastades ka teemandi säravat mõju. Pärast tootmist valmistati kõik tagatismaterjalid koos kvaliteetsete detailidega, et rõhutada ja rikastada kõigi uute brändi visuaalelementide luksust.