Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kokaraamat

12 Months

Kokaraamat DebĂŒĂŒdi autori Eva Bezzeghi kohvilaua Ungari kokaraamat 12 kuud tĂ”i vĂ€lja Artbeet Publishing 2017. aasta novembris. See on ainulaadne maaliline kunstiline pealkiri, mis esitleb kuuhooajal hooajalisi salateid, mis kajastavad mitme köögi maitset kogu maailmast. PeatĂŒkid jĂ€lgivad aastaaegade muutusi meie taldrikutel ja looduses terve aasta vĂ€ltel, kasutades 360pp-sse hooajalisi retsepte ja vastavaid toite, kohalikku maastikku ja eluportreesid. Lisaks mitteseotud temaatilisele retseptide kogumikule, tĂ”otab see ka kestvat kunstilist raamatuelamust.

Kohvipakend

The Mood

Kohvipakend Kujundus esitleb viit erinevat kĂ€sitsi joonistatud, vintage inspireeritud ja pisut realistlikku ahvi nĂ€gu, millest igaĂŒks tĂ€histab eri piirkonnast pĂ€rit erinevat kohvi. Nende peas stiilne, klassikaline mĂŒts. Nende kerge vĂ€ljendus kutsub esile uudishimu. Need rĂ”vedad ahvid viitavad kvaliteedile, nende irooniline rafineeritumus meeldib kohvijoojatele, kes on huvitatud keerukatest maitseomadustest. Nende vĂ€ljendused esindavad mĂ€nguliselt meeleolu, kuid viitavad ka kohvi maitseprofiilile: mahe, tugev, hapu vĂ”i sile. Kujundus on lihtne, kuid siiski kaval, kohv igas meeleolus.

Konjakiklaas

30s

Konjakiklaas Teos oli mĂ”eldud konjaki joomiseks. See on klaasistuudios tasuta. See muudab iga klaasitĂŒki individuaalseks. Klaasi on lihtne haarata ja see tundub huvitav iga nurga alt. Klaasi kuju peegeldab erinevate nurkade alt valgust, lisades joomisele tĂ€iendavat naudingut. Tassi lamendatud kuju tĂ”ttu vĂ”ite klaasi lauale asetada nii, nagu soovite puhata mĂ”lemal kĂŒljel. Teose nimi ja idee tĂ€histavad kunstniku vananemist. Kujundus kajastab vananemise nĂŒansse ja viitab konjakide kvaliteedi parandamise traditsioonile.

Nahahoolduse Pakett

Bionyalux

Nahahoolduse Pakett Naha taastamise kontseptsioon uutes nahahooldustoodetes langeb kokku bagasse ĂŒmbertöötlemise, keskkonnakaitse ja ökoloogilise kontseptsiooniga. 30-pĂ€evase nahaparandusprotseduuri 60-pĂ€evase toidukvaliteediga piiratud sĂ€ilivusaja tooteomaduste hulgast valitakse toote visuaalse Ă€ratundmise sĂŒmboliks 30 ja 60 ning kasutamise kolm etappi, 1,2, 3 on visioonisse integreeritud.

Riisipakend

Songhua River

Riisipakend Songhua River Rice on SOURCEAGE toidugrupi tipptasemel riisitoode. Traditsioonilise Hiina festivali - kevadfestivali lĂ€henedes - kujundavad nad kaunilt pakendatud riisitoote kaudu kingitustena kevadfestivali kingitusi klientidele, nii et ĂŒldine kujundus peab kajastama kevadfestivali pidulikku atmosfÀÀri, tuues esile traditsioonilised hiina kultuurielemendid ja heatahtlik hea tĂ€hendus.

Skulptuuride Installatsioon

Superegg

Skulptuuride Installatsioon Superegg tĂ€histab ĂŒhekordseks kasutamiseks mĂ”eldud kohvikapslite kiiret korrutamist, mis sĂŒmboliseerib inimese mugavust ja selle mĂ”ju keskkonnale. Maapinnal levitatud tekstureeritud geomeetriline supereguna kuju, nagu on kinnitanud matemaatik Gabriel Lame, on punktiiristatud juhuslikult visatud kohvikapslitega, mis on paigutatud tĂ€iuslikesse joontesse. Vistseraalne kogemus köidab vaatajat kĂ”igi nurkade ja vahemaade tagant. Sotsiaalmeedias ja kohalikus kogukonnas ĂŒleskutse kaudu koguti ĂŒle 3000 kapsli. Superegg vĂ”imaldab vaatajal jÀÀtmeid kĂ€sitleda ja soodustab uute ringlussevĂ”tuharjumuste kasutamist.