Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakendatud Kokteilid

Boho Ras

Pakendatud Kokteilid Boho Ras mĂŒĂŒb pakendatud kokteile, mis on valmistatud parimate kohalike India piiritusjookidega. Toode kannab boheemlaslikku vibi, mis jÀÀdvustab ebatraditsioonilise kunstilise elustiili ning toote visuaalid on abstraktselt kujutatud sumin, mille tarbija saab pĂ€rast kokteili joomist. See on suurepĂ€raselt suutnud saavutada keskpunkti, kus kohtuvad ĂŒlemaailmsed ja kohalikud, kus nad sulanduvad, et moodustada toote jaoks Glokaali vibe. Boho Ras mĂŒĂŒb puhast piiritust 200 ml pudelites ja pakendatud kokteile 200 ml ja 750 ml pudelites.

TaskuhÀÀling

News app

TaskuhÀÀling Uudised on heliteabe kĂŒsitlusrakendus. See on inspireeritud iOS-i Ă”una korterkujundusest koos illustratsioonidega, mis illustreerivad infoplokke. Visuaalselt on taustal elemendiks sinine vĂ€rv, mille eesmĂ€rk on klotsid eristuda. Graafilisi elemente, eesmĂ€rki, on muuta rakenduse hĂ”lpsaks kasutamiseks kasutaja tĂ€helepanu segamata vĂ”i seda kaotamata.

Korea Tervisliku Toidu

Darin

Korea Tervisliku Toidu Darin on loodud selleks, et vabastada kaasaegsed inimesed vastumeelsusest Korea traditsiooniliste tervislike toidutoodete vastu vĂ€simusĂŒhiskonnas. Erinevalt disainimata piltidest, mida on kasutatud traditsioonilistes Korea tervisliku toidu poodides, on kaasaegsete inimeste tundlikkusele pakkides lihtsat ja graafilist selgust pakkumine. . KĂ”ik kujundused on tehtud vereringe motiividest, visualiseerides eesmĂ€rki pakkuda elujĂ”udu ja tervist vĂ€sinud 20ndates ja 30ndates eluaastates.

3D-Animatsioon

Alignment to Air

3D-Animatsioon Mis puutub loomingulisesse kirjaanimatsiooni, siis Jin alustas tĂ€hestikust A. Ja kontseptsioonietapile jĂ”udes pĂŒĂŒdis ta nĂ€ha aktiivsemaid, kuid samal ajal organiseerivaid filosoofiaid kajastavaid jĂ”ulisemaid meeleolusid. Tee ajal tulid ta vastuoluliste sĂ”nadega, seistes pĂ”hjalikult oma idee eest, nĂ€iteks selle projekti pealkirjaks Ă”hus joondumine. Seda silmas pidades esitab animatsioon esimese sĂ”na tĂ€psemad ja delikaatsemad hetked. Teisest kĂŒljest on see viimase tĂ€he ilmutamiseks ĂŒsna paindlik ja lahti.

Veebidisain Ja Ux

Si Me Quiero

Veebidisain Ja Ux SĂ­, Me Quiero veebisait on ruum, mis aitab olla iseendas. Projekti elluviimiseks tuli lĂ€bi viia intervjuud ning uurida naiste sotsiaalset ja kultuurilist konteksti; tema projektsioon ĂŒhiskonnas ja iseendaga. JĂ”uti jĂ€reldusele, et veeb on saateks ja seda rakendatakse lĂ€henemisega, mis aitab ennast armastada. Kujunduses kajastub see lihtsuse neutraalsete toonidega, kasutades punaseid kontraste, et juhtida tĂ€helepanu kliendi poolt avaldatud raamatu margi teatud toimingutele ja vĂ€rvidele. Inspiratsioon tuli konstruktivismikunstist.

Veinisildi Kujundus

314 Pi

Veinisildi Kujundus Veini degusteerimise katsetamine on lĂ”putu protsess, mis viib uute radade ja lahknevate aroomideni. Piiramatu pi jada, irratsionaalne number koos lĂ”putute kĂŒmnendkohtadega, ilma et oleks teada viimast neist, oli inspiratsiooniks nende sulfitita veinide nimele. Kujunduse eesmĂ€rk on panna 3,14 veiniseeria omadused tĂ€helepanu keskpunkti, selle asemel et neid piltide vĂ”i graafika vahele peita. JĂ€rgides minimalistlikku ja lihtsat lĂ€henemisviisi, nĂ€itab etikett ainult nende looduslike veinide tegelikke omadusi, nagu neid vĂ”ib tĂ€heldada veinivalmistaja mĂ€rkmikus.