Disainiajakiri
Disainiajakiri
Fotod Ajakirja Kaane Jaoks

TimeFlies

Fotod Ajakirja Kaane Jaoks Peamine idee oli eristuda traditsiooniliste kliendiajakirjade massist. Esiteks ebatavalise katte abil. LennuettevÔtte Nordica lennufirma ajakirja TimeFlies esikaanel on Eesti kaasaegne kujundus ja ajakirja pealkiri iga numbri kaanel on kÀsikirjaline teose autor. Ajakirja kaasaegne ja minimalistlik kujundus annab ilma tÀiendavate sÔnadeta edasi uue lennufirma loovust, Eesti looduse atraktiivsust ja noorte Eesti disainerite edu.

Sotsiaalmeedia Digitaalsed Retseptid

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sotsiaalmeedia Digitaalsed Retseptid Unilever Food Solutions tegi elanikkokkale Heidi Heckmannile (Kaplinna piirkondlik peakokk) ĂŒlesandeks luua Robertsons Spice Range'i abil 11 ainulaadset vĂŒrtsisegude retsepti. Kampaania “Meie teekond, teie avastus” raames oli idee luua nende koostisosade abil lĂ”busas Facebooki kampaanias ainulaadseid pilte ja kujundusi. Igal nĂ€dalal postitati peakokk Heidi ainulaadsed vĂŒrtsisegud meediumirikkateks Facebooki lĂ”uendipostideks. KĂ”ik need retseptid on saadaval ka iPadi allalaadimiseks UFS.com-i veebisaidilt.

Kunstiinstallatsiooni Kujundus

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstiinstallatsiooni Kujundus Jaapani tantsu installatsiooni kavand. Jaapanlased on juba vanast ajast vĂ€rve vĂ€rvinud, et pĂŒha asju vĂ€ljendada. Samuti on pĂŒha sĂŒgavust esindava asjana kasutatud paberi kuhjamist ruudukujuliste siluetidega. Nakamura Kazunobu kujundas ruumi, mis muudab atmosfÀÀri, vahetudes erinevate vĂ€rvidega, mille motiiviks on selline ruudukujuline "kuhjamine". Õhus lendavad paneelid, mis asuvad tantsijate kohal, katavad taeva lavaruumi kohal ja kujutavad ruumi lĂ€bivat valguse vĂ€ljanĂ€gemist, mida ilma paneelideta nĂ€ha pole.

Kookide Kinkepakendid

Marais

Kookide Kinkepakendid Kookide kinkepakendid (finantseerija). Pildil on 15 koogi suurune kast (kaks oktaavi). Tavaliselt rivistavad kinkekarbid kĂ”ik koogid kenasti kokku. Nende ĂŒksikult pakitud kookide karbid on aga erinevad. nad vĂ€hendasid kulusid, keskendudes ainult ĂŒhele kujundusele, ja kasutades kĂ”iki kuut pinda, suutsid nad taastada igat tĂŒĂŒpi klaviatuuri. Seda disaini kasutades saavad nad luua mis tahes suurusega klaviatuuri, alates vĂ€ikestest klaviatuuridest kuni 88-klahviliste tĂ€ispillideni ja isegi suuremateni. NĂ€iteks ĂŒhe oktaavi 13-st vĂ”tmest kasutavad nad 8 kooki. Ja 88 klahviga klaver oleks 52 koogist kinkekarp.

BrÀndi Identiteet

SioZEN

BrĂ€ndi Identiteet Siozen tutvustab uut revolutsioonilist kĂ”rgetasemelist hĂŒgieenisĂŒsteemi, mis muudab teie kosmosepinnad, kĂ€ed ja Ă”hk ainulaadselt vĂ”imsaks mikroobse / toksilise reostustĂ”rjesĂŒsteemiks. TĂ€napĂ€evased ehitusmeetodid on suurepĂ€rased, et pakkuda meile paremat energiatĂ”husust ja mugavust, kuid see on hinnaga. Tihedamad ja tuuletĂ”mbuseta ehitised aitavad kaasa lugematute saasteainete kogunemisele. Isegi kui hoone ventilatsioonisĂŒsteem on Ă”igesti projekteeritud ja hooldatud, on sisereostus endiselt tĂ”sine probleem. Vaja on uusi lĂ€henemisviise.

Pakend

The Fruits Toilet Paper

Pakend Paljud ettevÔtted ja kauplused kogu Jaapanis annavad uudse kingitusena klientidele tualettpaberirulli, et nÀidata nende tunnustust. Puuvilja WC-paber on loodud klientide armastamiseks oma armsa stiiliga, mis sobib suurepÀraselt sellisteks puhkudeks. Kiwi, maasika, arbuusi ja apelsini vahel on valida 4 kujunduse vahel. Alates toote disaini ja vÀljalaske teadaandest on seda tutvustatud enam kui 50 meediavÀljaandes, sealhulgas telejaamades, ajakirjades ja veebisaitidel 23 linnas 19 riigis.