Disainiajakiri
Disainiajakiri
Installatsioonikunst On Kunsti

Inorganic Mineral

Installatsioonikunst On Kunsti Inspireerituna sĂŒgavatest looduse ja tunnetest arhitekti vastu, keskendub Lee Chi ainulaadsete botaanilise kunsti installatsioonide loomisele. Kunsti olemuse ĂŒle mĂ”tiskledes ja loomingulisi tehnikaid uurides muudab Lee elusĂŒndmused formaliseeritud teosteks. Selle tööseeria eesmĂ€rk on uurida materjalide olemust ja kuidas materjale saab rekonstrueerida esteetilise sĂŒsteemi ja uue vaatenurga abil. Lee usub ka, et taimede ja muude kunstlike materjalide ĂŒmberdefineerimine ja rekonstrueerimine vĂ”ib muuta loodusmaastiku inimestele emotsionaalseks.

EttevĂ”tte ÜmberbrĂ€ndimine

Astra Make-up

EttevĂ”tte ÜmberbrĂ€ndimine BrĂ€ndi jĂ”ud seisneb mitte ainult selle vĂ”imes ja visioonis, vaid ka kommunikatsioonis. Kergelt kasutatav kataloog, mis on tĂ€idetud tugeva tootefotograafiaga; tarbijatele orienteeritud ja atraktiivne veebisait, mis pakub sidusteenuseid ja ĂŒlevaadet brĂ€nditoodetest. Samuti arendasime brĂ€ndi sensatsiooni kujutamisel visuaalset keelt koos fotograafia moestiili ja vĂ€rske suhtlusliiniga sotsiaalmeedias, loome dialoogi ettevĂ”tte ja tarbija vahel.

KirjatĂŒĂŒpi Kujundus

Monk Font

KirjatĂŒĂŒpi Kujundus Munk otsib tasakaalu humanistlike sans-serifide avatuse ja loetavuse ning ruudukujulise sans-serifi korrapĂ€rasema iseloomu vahel. Ehkki algselt kujundati ladina kirjatĂŒĂŒbina, otsustati varakult, et see vajab araabiakeelse versiooni lisamiseks laiemat dialoogi. Nii ladina kui ka araabia keel kujundavad meile sama mĂ”tte ja ĂŒhise geomeetria idee. Paralleelse disainiprotsessi tugevus vĂ”imaldab kahes keeles tasakaalustatud harmooniat ja armu. Nii araabia kui ka ladina keel töötavad sujuvalt koos, kuna neil on jagatud loendurid, varre paksus ja kumerad vormid.

Pakend

Winetime Seafood

Pakend Winetime Seafood sarja pakendikujundus peaks nĂ€itama toote vĂ€rskust ja usaldusvÀÀrsust, see peaks konkurentidest soodsalt erinema, olema harmooniline ja arusaadav. Kasutatavad vĂ€rvid (sinine, valge ja oranĆŸ) loovad kontrasti, rĂ”hutavad olulisi elemente ja kajastavad brĂ€ndi positsioneerimist. VĂ€lja töötatud ainulaadne kontseptsioon eristab sarja teistest tootjatest. Visuaalse teabe strateegia vĂ”imaldas tuvastada sarja tootevaliku ning illustratsioonide kasutamine fotode asemel muutis pakendi huvitavamaks.

Pakendikujundus

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakendikujundus See on inspireeritud peamisest koostisosast piimast. PiimapakenditĂŒĂŒbi ainulaadne pakendikujundus kajastab toote omadusi ja on mĂ”eldud olema tuttav isegi esmakordsetele tarbijatele. Lisaks sellele kasutatakse polĂŒetĂŒleenist (PE) ja kummist (EVA) valmistatud materjali ning pastellvĂ€rvi pehmeid omadusi rĂ”hutamaks, et see on Ă”rn toode nĂ”rga nahaga lastele. Ema ja beebi turvalisuse tagamiseks kantakse ĂŒmar kuju nurgale.

Reklaamikampaania

Feira do Alvarinho

Reklaamikampaania Feira do Alvarinho on iga-aastane veinipidu, mis toimub Portugalis Moncaos. Ürituse edastamiseks loodi iidne ja vĂ€ljamĂ”eldud kuningriik. Oma nime ja tsivilisatsiooniga Alvarinho Kuningriik, mis on nimetatud seetĂ”ttu, et Moncaot tuntakse Alvarinho veini hĂ€llina, sai inspiratsiooni Moncao tegelikust ajaloost, paikadest, ikoonidest ja legendidest. Selle projekti suurim vĂ€ljakutse oli viia territooriumi tegelik lugu tegelaskuju sisse.