Disainiajakiri
Disainiajakiri
Uus Tarbimisharjumus

Descry Taiwan Exhibition

Uus Tarbimisharjumus NĂ€itus Taiwani kuulsas turismiatraktsioonis Mountain Alishan ĂŒhendab kunsti Taiwani traditsioonilise teetööstusega. Selle nĂ€ituse ristlĂ”ikekoostöö abil saab vĂ€lja tuua uue Ă€rimooduli. Igal pakendil nĂ€evad turistid erinevaid vĂ€ljendeid, mis edastavad sama teemat, "Taiwan". KĂŒlalised saavad sukelduda Taiwani kaunitesse loodusvaadetesse sĂŒgavamalt Taiwani teekultuurist ja tööstusest.

Tulekustuti Ja PÔgenemisvasar

FZ

Tulekustuti Ja PĂ”genemisvasar SĂ”idukite turvavarustus on hĂ€davajalik. Tulekustutid ja ohutusvasarad - nende kahe kombinatsioon vĂ”ib parandada auto pĂ”genemise tĂ”husust autoĂ”nnetuse korral. Autoruum on piiratud, nii et see seade on konstrueeritud piisavalt vĂ€ikeseks. Selle saab isikliku autoga kuhu iganes paigutada. Traditsioonilised sĂ”idukite tulekustutid on ĂŒhekordselt kasutatavad ja see disain vĂ”ib hĂ”lpsalt vooderdust asendada. See on mugavam haardumine, kasutajatel on seda lihtne kasutada.

SĂŒndmuse Aktiveerimine

The Jewel

SĂŒndmuse Aktiveerimine 3D ehtekarp oli interaktiivne jaemĂŒĂŒgipind, mis kutsus avalikkust ĂŒles kasutama oma ehete loomisel 3D-printimisel uusimat tehnoloogiat. Meid kutsuti ruumi aktiveerima ja mĂ”tlesime koheselt - kuidas saab ehtekarp olla valmis ilma ilusa eritellimusel ehteta? Tulemuseks oli kaasaegne skulptuur, mille tulemuseks oli prisma vĂ€rv, mis hĂ”lmas peegeldava valguse, vĂ€rvi ja varju ilu.

Autonoomne Mobiilrobot

Pharmy

Autonoomne Mobiilrobot Autonoomne navigatsioonirobot haigla logistika jaoks. See on toote-teenuse sĂŒsteem, mis tagab ohutute ja tĂ”husate sĂŒnnituste lĂ€biviimise, vĂ€hendades tervishoiutöötajate vĂ”imalusi haigestuda, piirates pandeemilisi haigusi haiglapersonali ja patsientide vahel (COVID-19 vĂ”i H1N1). Kujundus aitab hĂ”lpsasti juurde pÀÀseda ja ohutult toimetada haiglatoimetustega, kasutades sĂ”braliku tehnoloogia abil lihtsat kasutaja interaktsiooni. RobotĂŒksustel on vĂ”ime liikuda autonoomselt sisekeskkonda ja neil on sĂŒnkroniseeritud voog sarnaste ĂŒksustega, olles vĂ”imelised robotiseerima meeskonna ĂŒhistööd.

Nutikas Aroomi Hajuti

Theunique

Nutikas Aroomi Hajuti Agarwood on haruldane ja kallis. Selle aroomi saab ainult pĂ”letades vĂ”i ekstraheerides, seda saab kasutada siseruumides ja seda saavad kasutada vĂ€hesed kasutajad. Nende piirangute ĂŒletamiseks luuakse pĂ€rast 3-aastaseid pingutusi nutikas aroomi hajuti ja looduslikud kĂ€sitsi valmistatud agarwoodi tabletid, mille kĂ€igus on loodud ĂŒle 60 disainilahenduse, 10 prototĂŒĂŒpi ja 200 katset. See demonstreerib uut vĂ”imalikku Ă€rimudelit ja konteksti agarpuutööstuses. Kasutajad saavad lihtsalt sisestada hajuti auto sisse, kohandada hĂ”lpsalt aega, tihedust ja aroomi mitmekesisust ning nautida ĂŒmbritsevat aroomiteraapiat kuhu iganes nad ka sĂ”idavad.

Automaatne Mahlapress

Toromac

Automaatne Mahlapress Toromac on spetsiaalselt loodud selle vĂ”imsa vĂ€ljanĂ€gemise jĂ€rgi, et pakkuda vĂ€rskelt pressitud apelsinimahla tarbimise uut viisi. Mahla maksimaalseks ekstraheerimiseks mĂ”eldud restoranidele, kohvikutele ja supermarketitele ning selle esmaklassiline disain vĂ”imaldab sĂ”bralikke maitseelamusi, tervise- ja hĂŒgieenielamusi. Sellel on uuenduslik sĂŒsteem, mis lĂ”ikab puuviljad vertikaalselt ja pigistab pooled pöördrĂ”hu abil. See tĂ€hendab, et maksimaalne jĂ”udlus saavutatakse ilma kesta pigistamata vĂ”i puudutamata.