Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehted-Kõrvarõngad

Eclipse Hoop Earrings

Ehted-Kõrvarõngad On üks nähtus, mis peatab meie käitumise pidevalt, peatades meid oma jälgedes surnuna. Päikesevarjutuse astroloogiline nähtus on inimesi intrigeerinud juba inimkonna varasemast ajastust. Alates taeva järsust pimenemisest ja Päikesest tuhmumisest on kujutlusvõimele tekkinud pikk hirmu, kahtluse ja imestuse vari. Päikesevarjutuste uimastav loodus jätab meile kõigile kestva mulje. 18K valgest kullast teemantidega eclipse vöökõrvarõngad olid inspireeritud 2012. aasta päikesevarjutusest. Kujundus püüab jäädvustada päikese ja kuu salapärast loodust ja ilu.

Luksusjalatsid

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksusjalatsid Gianluca Tamburini "sandaali / kujuga juveelide" rida nimega Conspiracy asutati 2010. aastal. Vandenõukingad ühendavad tehnoloogia ja esteetika vaevata. Kontsad ja tallad on valmistatud sellistest materjalidest nagu kerge alumiinium ja titaan, mis on valatud skulpturaalsetes vormides. Seejärel rõhutatakse kingade siluetti poolvääriskivide ja muude rikkalike kaunistustega. Kõrgtehnoloogia ja tipptasemel materjalid moodustavad moodsa skulptuuri, millel on sandaali kuju, kuid kus endiselt on näha Itaalia kvalifitseeritud käsitööliste puudutusi ja kogemusi.

Pross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Pross Objekti märk ja väliskuju võimaldavad muuta ornamendi uut kujundust. Elavas looduses muutub üks periood teiseks. Kevad järgneb talvele ja hommik tuleb pärast ööd. Muutuvad ka värvid, aga ka atmosfäär. See piltide vahetamise ja vaheldumise põhimõte tuuakse esile «Aasia metamorfoosi» kaunistuste kollektsioonis, kus kaks erinevat olekut, kaks piiramatut pilti peegelduvad ühes objektis. Konstruktsiooni liikuvad elemendid võimaldavad muuta ornamendi iseloomu ja välimust.

Analoogkell On Juveeli

Kaari

Analoogkell On Juveeli See disain põhineb tavapärasel 24-tunnisel analoogmehhanismil (poole kiirusega tunnikäsi). Sellel konstruktsioonil on kaks kaarekujulist stantsi. Nende kaudu on näha pöörete tund ja minut. Tunnitunnid (kettad) jagunevad kahte erinevat värvi segmenti, mis pöörlemisel näitavad AM- või PM-aega sõltuvalt värvist, mis hakkab silma. Minuti käsi on nähtav suurema raadiuse kaare kaudu ja see määrab, milline minuti pilu vastab 0–30 minuti skaaladele (asub kaare sisemisel raadiusel) ja 30–60 minuti pilule (asub välisraadiusel).

Moodne Kleit Käterätikud

Le Maestro

Moodne Kleit Käterätikud Le Maestro pöörab revolutsiooni kleitkingale, lisades sellele otse metallilaseriga paagutatud (DMLS) titaanist 'maatriks kanna'. Maatrikskonts vähendab kannaosa visuaalset massi ja näitab kleitkinga konstruktsiooni terviklikkust. Elegantse vampi täiendamiseks kasutatakse pealispinna eristuva asümmeetrilise kujunduse jaoks kõrge teraga nahka. Kreeniosa integreerimine ülaosaga koosneb nüüd klanitud ja rafineeritud siluetist.

Kaasaegne Qipao

The Remains

Kaasaegne Qipao Inspiratsioon on pärit Hiina reliikviatest, keraamika on kõige esinduslikum, mis on kuninganna ja inimeste seas kõige populaarsem. Minu uurimuses on ka tänapäeval Hiina põhilised esteetilised moestandardid ja Feng Shui (sise- ja keskkonnakujundus) muutumatud. Neile meeldib läbi vaatamine, kihistamine ja soovimine. Tahaksin kujundada Qipao, et viia keraamika tähendus ja omadus vanast dünastiast tänapäevasesse moodi. Ja provotseerib inimesi, kes on unustanud oma kultuuri ja etnilise kuuluvuse, kui me oleme i-põlvkonnas.