Disainiajakiri
Disainiajakiri
KĂ€ekell

Ring Watch

KĂ€ekell RĂ”ngakell kujutab endast traditsioonilise kĂ€ekella maksimaalset lihtsustumist, kaotades numbrid ja kĂ€ed kahe rĂ”nga kasuks. See minimalistlik disain tagab nii puhta kui ka lihtsa vĂ€ljanĂ€gemise, mis sobib ideaalselt kella pilkupĂŒĂŒdva esteetikaga. Selle allkirjakroon on endiselt tĂ”hus viis tunni muutmiseks, samal ajal kui selle peidetud e-tindi ekraan nĂ€itab erksavĂ€rvilisi erksavĂ€rvilisi ribasid, sĂ€ilitades lĂ”puks analoogvaate, tagades samas pikema aku tööaja.

KÀevÔru

Fred

KĂ€evĂ”ru KĂ€evĂ”rusid ja kĂ€evĂ”rusid on palju erinevaid: disainerid, kuldsed, plastist, odavad ja kallid ... aga ilusad nagu nad ka pole, on nad kĂ”ik alati lihtsad ja ainult kĂ€evĂ”rud. Fred on midagi enamat. Need kĂ€tised taaselustavad oma lihtsuses vanade aegade ĂŒllasuse, kuid on siiski kaasaegsed. Neid saab kanda nii paljaste kĂ€tega kui ka siidist pluusi vĂ”i musta kampsuniga ning need lisavad neid kandvale inimesele alati klassi eripĂ€ra. Need kĂ€evĂ”rud on ainulaadsed, kuna need tulevad paarina. Need on vĂ€ga kerged, mis muudab nende kandmise kahe silmapaistmatuks. Neid kandes mĂ€rgatakse inimest kindlasti!

Kaelakee Ja Pross

I Am Hydrogen

Kaelakee Ja Pross Kujundus on inspireeritud makrokosmi ja mikrokosmi neoplatoonilisest filosoofiast, nĂ€hes samu mustreid, mis on reprodutseeritud kĂ”igil kosmose tasanditel. Viidates kuldsele suhtele ja fibonacci jĂ€rjestusele, on kaelakees matemaatiline kujundus, mis jĂ€ljendab looduses tĂ€heldatud fĂŒllotaksise mustrit, nagu pĂ€evalilledel, karikakardel ja paljudel muudel taimedel. Kuldne toorus tĂ€histab Universumit, ĂŒmbritsetud aegruumi kangaga. "I Am Hydrogen" esindab samaaegselt "universaalse disaini konstandi" ja universumi enda mudelit.

Ümbertöödeldud Ehted

Clairely Upcycled Jewellery

Ümbertöödeldud Ehted Ilusad, selged, ĂŒmbertöödeldud ehted, mis on vĂ€lja töötatud vajadusega kasutada Claire de Lune lĂŒhtri tootmisel tekkivaid jÀÀtmeid. Sellest joonest on kujunenud arvestatav hulk kollektsioone - kĂ”ik jutustavad lood, mis kujutavad vĂ€ga isikupĂ€raseid pilguheiteid disainerite filosoofiasse. LĂ€bipaistvus on disainerite enda filosoofia oluline osa ja seda peegeldab ka kasutatud akrĂŒĂŒli valik. Peale kasutatud peegelakrĂŒĂŒli, mis ise valgust peegeldab, on materjal alati lĂ€bipaistev, vĂ€rviline vĂ”i selge. CD pakend tugevdab ĂŒmberjutustamise kontseptsioone.

SÔrmus

The Empress

SĂ”rmus Fantastiline ilukivi - pĂŒrope - selle olemus toob suursugususe ja pidulikkuse. See on ilu ja ainulaadsus kivi tuvastatud pilt, mis on mĂ”eldud tulevikus kaunistamiseks. Kivi jaoks oli vaja luua ainulaadne raam, mis teda Ă”hku kannaks. Kivi tĂ”mmati kaugemale selle hoidvast metallist. See valem sensuaalne kirg ja atraktiivne jĂ”ud. Oluline oli hoida klassikalist kontseptsiooni, toetades ehte tĂ€napĂ€evast tajumist.

Pross

The Sunshine

Pross Selle ehte tunnusjoon on see, et siin kasutati suurt kivikompleksi kuju, mis on seatud nĂ€htamatu (Ă”hu) raami kĂŒlge. Ehtedisaini vaade avab ainult monteerimistehnoloogia peidus olevad kivid. Kivi ise hoiab kinni kaks silmapaistmatut kinnitusdetaili ja teemantidega vooderdatud Ă”huke plaat. See plaat on kĂ”igi tugikonstruktsioonide prosside alus. See hoiab ja teine kivi. Kogu kompositsioon sai vĂ”imalikuks pĂ€rast keerukat peamist lihvimiskivi.