Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehete Kollektsioon

Biroi

Ehete Kollektsioon Biroi on 3D prinditud ehteseeria, mis on inspireeritud legendaarsest taevafööniksist, kes viskab leekidesse ja sĂŒnnib uuesti oma tuhast. Struktuuri moodustavad dĂŒnaamilised jooned ja pinnale leviv Voronoi muster sĂŒmboliseerivad pĂ”levatest leekidest elavnevat ja taevasse lennavat fööniksit. Muster muudab suurust, et voolata ĂŒle pinna, andes struktuurile dĂŒnaamilisuse tunde. Iseenesest skulptuurilaadset kohalolekut nĂ€itav disain annab kandjale julguse astuda samm edasi, tuues vĂ€lja oma eripĂ€ra.

KÔrvarÔngad Ja SÔrmus

Vivit Collection

KĂ”rvarĂ”ngad Ja SĂ”rmus Looduses leiduvatest vormidest inspireerituna loob Viviti kollektsioon piklike kujundite ja keerduvate joonte abil huvitava ja uudishimuliku taju. Viviti tĂŒkid koosnevad painutatud 18k kollastest kuldlehtedest, mille vĂ€limine kĂŒlg on kaetud musta roodiumiga. Lehekujulised kĂ”rvarĂ”ngad ĂŒmbritsevad kĂ”rvaklappe nii, et need on loomulikud liikumised, mis loob musta ja kulla vahel huvitava tantsu - varjates ja paljastades selle all oleva kollase kulla. Vormide omapĂ€rasus ja selle kollektsiooni ergonoomilised atribuudid pakuvad pĂ”nevat valguse, varjude, pimestamise ja peegelduste mĂ€ngu.

KÔrvarÔngad Ja SÔrmus

Mouvant Collection

KĂ”rvarĂ”ngad Ja SĂ”rmus Mouvanti kollektsioon on inspireeritud futurismi mĂ”nest aspektist, nĂ€iteks itaalia kunstniku Umberto Boccioni esitatud ideedest dĂŒnaamilisuse ja immateriaalsete materjalide materialiseerimise osas. Mouvanti kollektsiooni kĂ”rvarĂ”ngastel ja rĂ”ngal on mitu erineva suurusega kuldfragmenti, mis on keevitatud viisil, mis loob illusiooni liikumisest ja loob palju erinevaid kujundeid, sĂ”ltuvalt selle nĂ€htavuse nurgast.

SÔrmus

Moon Curve

SĂ”rmus Loodusmaailm on pidevas liikumises, kuna see tasakaalustab korra ja kaose vahel. Samast pingest luuakse hea disain. Selle tugevuse, ilu ja dĂŒnaamilisuse omadused tulenevad kunstniku vĂ”imest olla loomingu ajal avatud nendele vastanditele. Valmis teos on kunstniku loendamatute valikute summa. KĂ”ik mĂ”tted ja ĂŒkski tunne ei anna tulemust, mis on jĂ€ik ja kĂŒlm, samas kui tunne ja kontroll ei anna tööd, mis ei vĂ€ljenda ennast. Nende kahe pĂ”imimine vĂ€ljendab elutantsu ise.

Kleit

Nyx's Arc

Kleit Kui valgus tungib lĂ€bi akende peenikese tasemega, tekitab see esteetilise valgustuse, valgustuse, mis viib inimesed ruumisse, kui salapĂ€rane ja vaikne meel, nagu mĂŒstilise ja vaikse Nyxiga, kasutab lamineeritud kangaid ja vÀÀnake selline ilutĂ”lgendus edasi.