Disainiajakiri
Disainiajakiri
SÔrmus

Gabo

SĂ”rmus Gabo sĂ”rmus oli loodud selleks, et julgustada inimesi uuesti mĂ€ngima mĂ€ngu mĂ€ngulist kĂŒlge, mis tavaliselt kaotatakse tĂ€iskasvanu saabudes. Disainerit inspireerisid mĂ€lestused, kui ta jĂ€lgis oma poega mĂ€ngimas oma vĂ€rvika vĂ”lukuubikuga. Kasutaja saab rĂ”ngaga mĂ€ngida, pöörates kahte iseseisvat moodulit. Seda tehes saab vÀÀriskivi vĂ€rvikomplektid vĂ”i moodulite positsiooni sobitada vĂ”i sobitada. Lisaks mĂ€ngulisele aspektile saab kasutaja valida, kas kanda erinevat sĂ”rmust iga pĂ€ev.

RÔngas

Dancing Pearls

RĂ”ngas Tantsivad pĂ€rlid mĂŒrisevate merelainete seas, see on inspiratsiooni tulemus ookeanist ja pĂ€rlitest ning see on 3D-mudeli rĂ”ngas. See rĂ”ngas on loodud spetsiaalse struktuuriga kullast ja vĂ€rvilistest pĂ€rlitest koosnevaga, et rakendada pĂ€rlite liikumist ookeani kohisevate lainete vahel. Toru lĂ€bimÔÔt on valitud hea suurusega, mis muudab disaini piisavalt tugevaks, et muuta mudel valmistatavaks.

Ehete Kollektsioon

Biroi

Ehete Kollektsioon Biroi on 3D prinditud ehteseeria, mis on inspireeritud legendaarsest taevafööniksist, kes viskab leekidesse ja sĂŒnnib uuesti oma tuhast. Struktuuri moodustavad dĂŒnaamilised jooned ja pinnale leviv Voronoi muster sĂŒmboliseerivad pĂ”levatest leekidest elavnevat ja taevasse lennavat fööniksit. Muster muudab suurust, et voolata ĂŒle pinna, andes struktuurile dĂŒnaamilisuse tunde. Iseenesest skulptuurilaadset kohalolekut nĂ€itav disain annab kandjale julguse astuda samm edasi, tuues vĂ€lja oma eripĂ€ra.

Prillid

Camaro | advanced collection

Prillid „TĂ€iustatud kollektsioon | puitu “iseloomustavad mahukamad klaasid ja disaini rĂ”hutab rĂ”hutatud kolmemÔÔtmeline kompositsioon. Uued puukombinatsioonid ja peen kĂ€sitsi lihvimine tĂ€hendavad, et iga ROLF tĂ€iustatud prilliraam on elegantne viimistletud teos.

KÔrvarÔngad Ja SÔrmus

Vivit Collection

KĂ”rvarĂ”ngad Ja SĂ”rmus Looduses leiduvatest vormidest inspireerituna loob Viviti kollektsioon piklike kujundite ja keerduvate joonte abil huvitava ja uudishimuliku taju. Viviti tĂŒkid koosnevad painutatud 18k kollastest kuldlehtedest, mille vĂ€limine kĂŒlg on kaetud musta roodiumiga. Lehekujulised kĂ”rvarĂ”ngad ĂŒmbritsevad kĂ”rvaklappe nii, et need on loomulikud liikumised, mis loob musta ja kulla vahel huvitava tantsu - varjates ja paljastades selle all oleva kollase kulla. Vormide omapĂ€rasus ja selle kollektsiooni ergonoomilised atribuudid pakuvad pĂ”nevat valguse, varjude, pimestamise ja peegelduste mĂ€ngu.

KÔrvarÔngad Ja SÔrmus

Mouvant Collection

KĂ”rvarĂ”ngad Ja SĂ”rmus Mouvanti kollektsioon on inspireeritud futurismi mĂ”nest aspektist, nĂ€iteks itaalia kunstniku Umberto Boccioni esitatud ideedest dĂŒnaamilisuse ja immateriaalsete materjalide materialiseerimise osas. Mouvanti kollektsiooni kĂ”rvarĂ”ngastel ja rĂ”ngal on mitu erineva suurusega kuldfragmenti, mis on keevitatud viisil, mis loob illusiooni liikumisest ja loob palju erinevaid kujundeid, sĂ”ltuvalt selle nĂ€htavuse nurgast.