Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

1x3

Kohvilaud 1x3 on inspireeritud põimitud mõistatustest. See on nii mööbliese kui ka aju õrritaja. Kõik osad püsivad koos ilma kinnitusdetailideta. Blokeerumispõhimõte hõlmab ainult libisevaid liigutusi, mis annavad väga kiire kokkupaneku protsessi ja muudavad 1x3 sobivaks koha sagedaseks vahetamiseks. Raskusaste ei sõltu osavusest, vaid enamasti ruumilisest nägemisest. Juhised antakse juhuks, kui kasutaja vajab abi. Nimi - 1x3 on matemaatiline avaldis, mis tähistab puitkonstruktsiooni loogikat - üks elemendi tüüp, sellest kolm tükki.

Projekti nimi : 1x3, Disainerite nimi : Petar Zaharinov, Kliendi nimi : PRAKTRIK.

1x3 Kohvilaud

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.