Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kinnisvarabüroo

The Float

Kinnisvarabüroo Projekteerime selles projektis arhitektuuri, interjööri ja maastikku. Juhtum on „Kinnisvaraagentuur”, kinnisvarariigi nimi on [Sky villa], nii et mõelge sellele kontseptsioonile juhtumi nimi lähtepunktina. Ja projekt asub Xiameni kesklinnas, tingimused baasi ümber on ebasoodsad, seal on vanad korterid ja ehitusplats, vastas on kool, maastikku ei ümbritse. Lõpuks tõmmake kontseptsiooni [Float] abil müügikeskus 2F kõrgusele ja looge oma maastik, virna tasemel bassein, nii et müügikeskusele meeldib vees hõljuda ja külastajad käivad üle suure pindala tiigist ja kogu müügikontori esimesel korrusel kõndige tagumistele treppidele ja minge üles müügisaali. Konstruktsioon on teraskonstruktsioon, hoonekujundus ja sisekujundus taotlevad tehnika integreerimist ja ühtsust.

Projekti nimi : The Float, Disainerite nimi : Kris Lin, Kliendi nimi : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Kinnisvarabüroo

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.