Disainiajakiri
Disainiajakiri
Fotokroomne Varikatuse Struktuur

Or2

Fotokroomne Varikatuse Struktuur Or2 on ühe pinnaga katusekonstruktsioon, mis reageerib päikesevalgusele. Pinna hulknurksed segmendid reageerivad ultraviolettvalgusele, kaardistades päikesekiirte asukoha ja intensiivsuse. Varjus olles on Or2 segmendid poolläbipaistvad valged. Kuid päikesevalguse käes saavad nad värviliseks, ujutades allpool asuva ruumi erinevate valguse toonidega. Päeva jooksul muutub Or2 varjutusseadmeks, mis passiivselt kontrollib selle all olevat ruumi. Öösel muutub Or2 tohutuks lühtriks, mis levitab päeva jooksul integreeritud fotoelementide poolt kogutud valgust.

Projekti nimi : Or2, Disainerite nimi : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Kliendi nimi : Orproject.

Or2 Fotokroomne Varikatuse Struktuur

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.