Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vannitoakollektsioon

Up

Vannitoakollektsioon Üles, Emanuele Pangrazi kujundatud vannitoakollektsioon näitab, kuidas lihtne kontseptsioon võib innovatsiooni genereerida. Esialgne idee on parandada mugavust sanitaartehnika istmetasapinda kergelt kallutades. See idee kujunes kujunduse peamiseks teemaks ja see on olemas kollektsiooni kõigis elementides. Põhiteema ja ranged geomeetrilised suhted annavad kollektsioonile Euroopa maitsele vastava kaasaegse stiili.

Projekti nimi : Up, Disainerite nimi : Emanuele Pangrazi, Kliendi nimi : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Vannitoakollektsioon

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.