Disainiajakiri
Disainiajakiri
Dvd Kast

Paths of Light

Dvd Kast Parim viis Zina Caramelo animatsiooni Paths of Light pidamiseks oli tagada, et DVD-l oleks ilus ümbris. Pakend näeb tegelikult välja selline, nagu see oleks metsast välja võetud ja vormitud CD moodustamiseks. Väljastpoolt on nähtavad mitmesugused jooned, mis peaaegu ilmuvad korpuse küljel kasvavate väikeste puudena. Puidust välisilme aitab sellele ka äärmiselt naturaalse ilme anda. Paths of Light on äärmuslik värskendus võrreldes juhtumitega, mida 1990. aastatel paljud CD-d nägid, mis koosnes tavaliselt põhiplastidest koos paberpakendiga, et selgitada nende sisu. (JD Munro tekst)

Projekti nimi : Paths of Light , Disainerite nimi : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Kliendi nimi : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Kast

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.