Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ürituste Reklaamimine

Typographic Posters

Ürituste Reklaamimine Tüpograafilised plakatid on 2013. ja 2015. aastal valminud plakatite kogum. See projekt hõlmab tüpograafia eksperimentaalset kasutamist joonte, mustrite ja isomeetrilise perspektiivi abil, mis loovad ainulaadse tajumiselamuse. Kõik need plakatid kujutavad endast väljakutset suhelda ainult tüübiga. 1. Plakat Felix Beltrani 40. aastapäeva tähistamiseks. 2. Plakat Gestalt Instituudi 25. aastapäeva tähistamiseks. 3. Plakat protestiks Mehhikos kadunud 43 õpilase üle. 4. Kujunduskonverentsi Passion & Design V. plakat. 5. Julian Carillo kolmteist heli.

Projekti nimi : Typographic Posters, Disainerite nimi : Manuel Guerrero, Kliendi nimi : BlueTypo.

Typographic Posters Ürituste Reklaamimine

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.