Disainiajakiri
Disainiajakiri
Meigiassistent

Eyelash Stand

Meigiassistent See kujundus uurib ripsmete metafoori. Disainer leiab, et ripsmete värvimine on isikliku ootuse poole püüdlemine. Ta loob ripsmehoidja elu ikoonina või etenduse miniatuursena. See alus sümboliseerib meeldejäävat pühendumist hommikul või enne magamaminekut, määrates ripsmed ajutiselt enne või pärast pealekandmist. Ripsmehoidja on viis meelde jätta, mida midagi triviaalset on aidanud kaasa isiklikule igapäevasele seiklusele.

Projekti nimi : Eyelash Stand, Disainerite nimi : Naai-Jung Shih, Kliendi nimi : Naai-Jung Shih.

Eyelash Stand Meigiassistent

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.