Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pudel Veini

Gabriel Meffre

Pudel Veini Aroom loob graafilise identiteedi kollektsionäärikaussi Gabriel Meffre jaoks, kes tähistab 80 aastat. Töötasime selle aja 30-ndate aastate iseloomuliku kujunduse kallal, mida sümboliseeris graafiliselt naine koos veiniklaasiga. Kasutatavad värviplaadid rõhutatakse reljeefselt ja kuumfooliumtempliga, et rõhutada kollektsiooni kollektsiooni külge.

Projekti nimi : Gabriel Meffre , Disainerite nimi : Delphine Goyon & Catherine Alamy, Kliendi nimi : Gabriel Meffre.

Gabriel Meffre  Pudel Veini

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.