Disainiajakiri
Disainiajakiri
Rõivaste Disain

Sidharth kumar

Rõivaste Disain NS GAIA on kaasaegne New Delhist pärit naisterõivaste etikett, mis on rikas ainulaadsete disaini- ja kangatehnikate poolest. Bränd on mõistliku tootmise ning jalgrattasõidu ja ringlussevõtuga seotud asjade suur pooldaja. Selle teguri olulisust kajastavad NS GAIA looduse ja jätkusuutlikkuse eest tähistavad tugisambad - N ja S -. NS GAIA lähenemisviis on „vähem on rohkem“. Silt mängib aktiivset rolli aeglase moodi liikumises, tagades, et keskkonnamõju oleks minimaalne.

Projekti nimi : Sidharth kumar, Disainerite nimi : Sidharth kumar, Kliendi nimi : NS GAIA.

Sidharth kumar Rõivaste Disain

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.