Disainiajakiri
Disainiajakiri
Siseruumides Pesu Vöö

Brooklyn Laundreel

Siseruumides Pesu Vöö See on siseruumides kasutatav pesu vöö. Kompaktne kere, mis on väiksem kui Jaapani paberkandjal paber, näeb välja nagu mõõdulint, sileda viimistlusega, pinnale pole kruvisid. 4 m pikkusel vööl on kokku 29 auku, igas augus saab riidepuudeta riidepuud hoida ja hoida, see töötab kiire kuivamise nimel. Vöö on valmistatud antibakteriaalsest ja hallitusevastasest polüuretaanist, ohutust, puhtast ja tugevast materjalist. Maksimaalne koormus on 15 kg. 2 tk konksu ja pöördkeha võimaldab mitmekülgset kasutamist. Väike ja lihtne, kuid see on siseruumides pesu jaoks väga kasulik. Lihtne töö ja nutikas paigaldamine sobib igat tüüpi ruumidesse.

Projekti nimi : Brooklyn Laundreel, Disainerite nimi : Tomohiro Horibe, Kliendi nimi : Material World.

Brooklyn Laundreel Siseruumides Pesu Vöö

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.