Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jälgige Tähelepanu Ad-On

ND Lens Gear

Jälgige Tähelepanu Ad-On ND LensGear reguleerib enesekeskselt erineva läbimõõduga objektiividele täpselt. ND LensGear seeria katab kõik läätsed välja nagu ükski teine saadavalolev LensGear. Lõikamine ja painutamine puudub: pole enam kruvikeerajaid, kulunud rihmasid ega tüütuid rihmade jääke, mis välja jäävad. Kõik sobib nagu võlu. Ja veel üks pluss, selle tööriistavaba! Tänu nutikale disainile keskendub see objektiivi ümber õrnalt ja kindlalt.

Projekti nimi : ND Lens Gear, Disainerite nimi : Nils Fischer, Kliendi nimi : Studio AFS GmbH.

ND Lens Gear Jälgige Tähelepanu Ad-On

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.