Disainiajakiri
Disainiajakiri
Söögituba Ja Töötamine

Eatime Space

Söögituba Ja Töötamine Kõigil inimestel on õigus olla seotud aja ja mäluga. Sõna Eatime kõlab hiina keeles aja järgi. Söögikohad pakuvad kohti, kus julgustatakse inimesi rahus sööma, töötama ja meelde tuletama. Aja mõiste on tihedalt seotud töötoaga, mis aja möödudes on muutunud. Töötoa stiilist lähtuvalt hõlmab disain ruumi rajamise põhielementidena tööstuse struktuuri ja keskkonda. Söömaaeg avaldab aimu disaini puhtaimale kujule, segades peeneid elemente, mis pakuvad nii tooreid kui ka viimistletud sisekujundusi.

Projekti nimi : Eatime Space, Disainerite nimi : Yuefeng ZHOU, Kliendi nimi : Liang DING & Yuefeng ZHOU.

Eatime Space Söögituba Ja Töötamine

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.