Disainiajakiri
Disainiajakiri
Köögi Väljaheide

Coupe

Köögi Väljaheide See väljaheide on mõeldud neutraalse istuva ja seisva kehahoia säilitamiseks. Inimeste igapäevast käitumist jälgides leidis disainimeeskond vajaduse inimestel lühemaks ajaks istuda väljaheidetele, näiteks kiireks vaheajaks köögis istumiseks, mis innustas meeskonda looma selle väljaheite just sellise käitumise kohandamiseks. See väljaheide on konstrueeritud minimaalsete osade ja struktuuridega, muutes tooli taskukohaseks ja kulutõhusaks nii ostjatele kui ka müüjatele, võttes arvesse tootjate tootlikkust.

Projekti nimi : Coupe, Disainerite nimi : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Kliendi nimi : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Köögi Väljaheide

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.