Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hotell

Aoxin Holiday

Hotell Hotell asub Luzhou linnas Sichuani provintsis - linnas, mis on tuntud oma veini poolest, mille kujundus on inspireeritud kohalikust veinikoobast - ruumist, mis kutsub esile tugeva uurimissoovi. Fuajee on loodusliku koopa rekonstrueerimine, mille sellega seotud visuaalne seos laiendab koopa kontseptsiooni ja kohalikku linnatekstuuri sisehotelli, moodustades seeläbi omapärase kultuurikandja. Hindame reisija enesetunnet hotellis ööbides ning loodame ka, et nii materjali tekstuur kui ka loodud atmosfäär on tajutav sügavamal tasandil.

Projekti nimi : Aoxin Holiday, Disainerite nimi : Shaun Lee, Kliendi nimi : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotell

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.