Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lauavalgusti

Moon

Lauavalgusti See tuli mängib aktiivset rolli, saates inimesi tööruumist hommikust õhtuni. See oli loodud inimeste töökeskkonda silmas pidades. Juhtme saab ühendada sülearvuti või toitepangaga. Kuu kuju tehti roostevabast raamist tehtud maastikupildilt tõusva ikoonina kolm neljandikku ringist. Kuu pinnamuster tuletab meelde maandumisjuhendit kosmoseprojektis. Seade näeb välja nagu skulptuur päevavalguses ja valguseade, mis lohutab öösel pingelist tööd.

Projekti nimi : Moon, Disainerite nimi : Naai-Jung Shih, Kliendi nimi : Naai-Jung Shih.

Moon Lauavalgusti

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.