Disainiajakiri
Disainiajakiri
Prillipood

FVB

Prillipood Prillipood püüab luua ainulaadse ruumi. kasutades rekombinatsiooni ja kihina erineva suurusega aukudega laiendatud võrgusilma ja rakendades neid arhitektuurseinast siselaeni, näidatakse nõgusate läätsede omadusi - kliirensi ja ebamäärasuse erinevaid efekte. Nurgaga nõgusate läätsede kasutamisel kuvatakse piltide keerdunud ja kallutatud efektid lagede kujundamisel ja vitriinkapil. Kumerate läätsede omadusi, mis muudavad objektide suurust soovi korral, väljendatakse näituse seinal.

Projekti nimi : FVB, Disainerite nimi : kailun huang, Kliendi nimi : iiiudesign.

FVB Prillipood

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.