Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ilusalongi KaubamÀrk

Silk Royalty

Ilusalongi KaubamĂ€rk BrĂ€ndiprotsessi eesmĂ€rk on viia brĂ€nd kĂ”rgekvaliteedilisse kategooriasse, vĂ”ttes pilgu ja tunnet, kuidas kohaneda ĂŒlemaailmsete meigi- ja nahahooldussuundumustega. Elegantne oma sisemuses ja vĂ€limuses, pakkudes klientidele luksuslikku puhkust, et taanduda enesehoolduseks, jĂ€ttes uuenenud. Kogemuste edukas edastamine tarbijatele sisaldus kujundusprotsessis. SeetĂ”ttu on vĂ€lja töötatud Alharir Salon, mis vĂ€ljendab naiselikkust, visuaalseid elemente, rikkalikke vĂ€rve ja tekstuure, pöörates tĂ€helepanu vĂ€ikestele detailidele, et lisada rohkem enesekindlust ja mugavust.

Tark Köögiveski

FinaMill

Tark Köögiveski FinaMill on vĂ”imas köögiveski, millel on vahetatavad ja uuesti tĂ€idetavad vĂŒrtsikaunad. FinaMill on lihtne viis toiduvalmistamise tĂ”stmiseks vĂ€rskelt jahvatatud vĂŒrtside julge maitsega. Lihtsalt tĂ€itke taaskasutatavad kaunad kuivatatud vĂŒrtside vĂ”i ĂŒrtidega, kinnitage kaun oma kohale ja jahvatage nupuvajutusega tĂ€pselt vajalik kogus vĂŒrtse. Vahetage vĂŒrtsikaunad vaid mĂ”ne klĂ”psuga vĂ€lja ja jĂ€tkake kĂŒpsetamist. See on kĂ”igi teie vĂŒrtside ĂŒks veski.

Korter

Nishisando Terrace

Korter See korteriĂŒhistu koosneb neljast madalama mahuga kolmekorruselisest majast ja seisab kesklinna lĂ€hedal. Ehitist ĂŒmbritsev seedrivĂ”re kaitseb privaatsust ja vĂ€ldib otsese pĂ€ikesevalguse tĂ”ttu hoone keha halvenemist. Isegi lihtsa ruudukujulise plaani korral viivad spiraalsed 3D-konstruktsioonid, mis on tehtud erineva taseme eraaia ĂŒhendamise kaudu, toad ja trepihall selle hoone mahu maksimaalseks toitmiseks. Seedrilaudade fassaadi muutus ja kontrollitud proportsioonid vĂ”ivad lasta sellel hoonel olla orgaaniline ja seguneda linnas hetkega muutuvaga.

Perekeskus

Funlife Plaza

Perekeskus Funlife Plaza on laste vaba aja veetmise ja harimise jaoks mÔeldud perekeskus. EesmÀrk on luua vÔidusÔiduautode koridor, et lapsed saaksid vanemate ostude ajal autodega sÔita, lastele mÔeldud puumaja valvab ja mÀngib seal sees, varjatud kaubanduskeskuse nimega "lego" lagi, mis inspireerib lapsi. Lihtne valge punase, kollase ja sinise taustaga, laske lastel seda seintel, pÔrandal ja tualetis joonistada ja vÀrvida!

Sisekujundus

Suzhou MZS Design College

Sisekujundus See projekt asub Suzhous, mis on tuntud Hiina traditsioonilise aiakujunduse jĂ€rgi. Disainer pĂŒĂŒdis ĂŒhendada nii oma modernistlikke tundeid kui ka Suzhou rahvakeeli. Kujundus vĂ”tab nĂ€punĂ€iteid Suzhou traditsioonilisest arhitektuurist, kasutades lubjatud krohviseinu, kuuuksi ja keerukat aiaarhitektuuri, et Suzhou rahvakeelt kaasaegses kontekstis uuesti ette kujutada. Sisustus taastati taaskasutatud okste, bambuse ja Ă”leköitega koos Ă”pilaste osalusega, mis andis sellele haridusruumile erilise tĂ€henduse.

SÔnumside Tool

Kepler 186f

SĂ”numside Tool Kepler-186f tugitooli konstruktsiooniline alus on terasest traadist joodetud vĂ”re, millele tammest nikerdatud elemendid kinnitatakse messingist varrukate abil. Armatuuri kasutamise erinevad vĂ”imalused sobivad kokku puidust nikerdatud ja juveliiride elementidega. See kunstiobjekt kujutab endast katset, milles on ĂŒhendatud erinevad esteetilised pĂ”himĂ”tted. Seda vĂ”iks kirjeldada kui "barbaarset vĂ”i uut barokki", milles on ĂŒhendatud karm ja peen vorm. Improvisatsiooni tulemusena muutus Kepler mitmekihiliseks, ĂŒmbritsetud alltekstide ja uute detailidega.