Disainiajakiri
Disainiajakiri
SÔnumside Tool

Kepler 186f

SĂ”numside Tool Kepler-186f tugitooli konstruktsiooniline alus on terasest traadist joodetud vĂ”re, millele tammest nikerdatud elemendid kinnitatakse messingist varrukate abil. Armatuuri kasutamise erinevad vĂ”imalused sobivad kokku puidust nikerdatud ja juveliiride elementidega. See kunstiobjekt kujutab endast katset, milles on ĂŒhendatud erinevad esteetilised pĂ”himĂ”tted. Seda vĂ”iks kirjeldada kui "barbaarset vĂ”i uut barokki", milles on ĂŒhendatud karm ja peen vorm. Improvisatsiooni tulemusena muutus Kepler mitmekihiliseks, ĂŒmbritsetud alltekstide ja uute detailidega.

Parameetriline Disain

Titanium Choker

Parameetriline Disain Kujunduslikult kasutab IOU parameetriliste mudelite loomiseks 3D-simulatsioonitarkvara, mis sarnaneb stiiliga, mille Zaha Hadid arhitektuurimaailmas vĂ”itis. Materiaalselt esitab IOU eksklusiivseid 18-kuldsete logodega titaanist esemeid. Titaan on ehetes kĂ”ige kuumem, kuid sellega on raske töötada. Selle ainulaadsed omadused muudavad tĂŒkid mitte ainult vĂ€ga kergeks, vaid annavad vĂ”imaluse teha neist peaaegu kĂ”ik spektri vĂ€rvid.

JĂ€lgige TĂ€helepanu Ad-On

ND Lens Gear

JĂ€lgige TĂ€helepanu Ad-On ND LensGear reguleerib enesekeskselt erineva lĂ€bimÔÔduga objektiividele tĂ€pselt. ND LensGear seeria katab kĂ”ik lÀÀtsed vĂ€lja nagu ĂŒkski teine saadavalolev LensGear. LĂ”ikamine ja painutamine puudub: pole enam kruvikeerajaid, kulunud rihmasid ega tĂŒĂŒtuid rihmade jÀÀke, mis vĂ€lja jÀÀvad. KĂ”ik sobib nagu vĂ”lu. Ja veel ĂŒks pluss, selle tööriistavaba! TĂ€nu nutikale disainile keskendub see objektiivi ĂŒmber Ă”rnalt ja kindlalt.

AdapterisĂŒsteem Professionaalseks Filmimiseks

NiceDice

AdapterisĂŒsteem Professionaalseks Filmimiseks NiceDice-System on esimene multifunktsionaalne adapter kaameratööstuses. See muudab ĂŒsna nauditavaks erinevate kaubamĂ€rkide erineva paigaldusstandardiga varustuse - nĂ€iteks tuled, monitorid, mikrofonid ja saatjad - kinnitamise kaamerate kĂŒlge tĂ€pselt sellisel viisil, nagu nad vastavalt olukorrale vajavad. Isegi uusi arenevaid paigaldusstandardeid vĂ”i Ă€sja ostetud seadmeid saab ND-sĂŒsteemi hĂ”lpsasti integreerida, lihtsalt uue adapteri hankimisel.

Restorani Baari Katusel

The Atticum

Restorani Baari Katusel Tööstuskeskkonnas asuva restorani vĂ”lu peaks peegelduma arhitektuuris ja sisustuses. Spetsiaalselt selle projekti jaoks vĂ€lja töötatud must ja hall lubikrohv on selle ĂŒheks tĂ”estuseks. Selle ainulaadne karm struktuur lĂ€bib kĂ”iki ruume. Detailse teostuse puhul kasutati teadlikult materjale nagu toorteras, mille keevitusĂ”mblused ja lihvimisjĂ€ljed jĂ€id nĂ€htavale. Seda muljet toetab muntin akende valik. Nendele kĂŒlmadele elementidele vastanduvad soe tammepuit, kĂ€sitsi hööveldatud kalasabaparkett ja tĂ€ielikult istutatud sein.

Valgusti

vanory Estelle

Valgusti Estelle ĂŒhendab klassikalise disaini silindrilise kĂ€sitsi valmistatud klaaskorpuse kujul uuendusliku valgustustehnoloogiaga, mis tekitab tekstiilist lambivarjule kolmemÔÔtmelisi valgusefekte. Estelle on loodud selleks, et muuta valgustus meeleolud emotsionaalseks kogemuseks. Estelle pakub lĂ”pmatut valikut staatilisi ja dĂŒnaamilisi meeleolusid, mis toodavad kĂ”ikvĂ”imalikke vĂ€rve ja ĂŒleminekuid, mida juhitakse valgusti puutepaneeli vĂ”i nutitelefoni rakenduse kaudu.