Disainiajakiri
Disainiajakiri
Parameetriline Disain

Titanium Choker

Parameetriline Disain Kujunduslikult kasutab IOU parameetriliste mudelite loomiseks 3D-simulatsioonitarkvara, mis sarnaneb stiiliga, mille Zaha Hadid arhitektuurimaailmas võitis. Materiaalselt esitab IOU eksklusiivseid 18-kuldsete logodega titaanist esemeid. Titaan on ehetes kõige kuumem, kuid sellega on raske töötada. Selle ainulaadsed omadused muudavad tükid mitte ainult väga kergeks, vaid annavad võimaluse teha neist peaaegu kõik spektri värvid.

Jälgige Tähelepanu Ad-On

ND Lens Gear

Jälgige Tähelepanu Ad-On ND LensGear reguleerib enesekeskselt erineva läbimõõduga objektiividele täpselt. ND LensGear seeria katab kõik läätsed välja nagu ükski teine saadavalolev LensGear. Lõikamine ja painutamine puudub: pole enam kruvikeerajaid, kulunud rihmasid ega tüütuid rihmade jääke, mis välja jäävad. Kõik sobib nagu võlu. Ja veel üks pluss, selle tööriistavaba! Tänu nutikale disainile keskendub see objektiivi ümber õrnalt ja kindlalt.

AdapterisĂĽsteem Professionaalseks Filmimiseks

NiceDice

Adapterisüsteem Professionaalseks Filmimiseks NiceDice-System on esimene multifunktsionaalne adapter kaameratööstuses. See muudab üsna nauditavaks erinevate kaubamärkide erineva paigaldusstandardiga varustuse - näiteks tuled, monitorid, mikrofonid ja saatjad - kinnitamise kaamerate külge täpselt sellisel viisil, nagu nad vastavalt olukorrale vajavad. Isegi uusi arenevaid paigaldusstandardeid või äsja ostetud seadmeid saab ND-süsteemi hõlpsasti integreerida, lihtsalt uue adapteri hankimisel.

Restorani Baari Katusel

The Atticum

Restorani Baari Katusel Tööstuskeskkonnas asuva restorani võlu peaks peegelduma arhitektuuris ja sisustuses. Spetsiaalselt selle projekti jaoks välja töötatud must ja hall lubikrohv on selle üheks tõestuseks. Selle ainulaadne karm struktuur läbib kõiki ruume. Detailse teostuse puhul kasutati teadlikult materjale nagu toorteras, mille keevitusõmblused ja lihvimisjäljed jäid nähtavale. Seda muljet toetab muntin akende valik. Nendele külmadele elementidele vastanduvad soe tammepuit, käsitsi hööveldatud kalasabaparkett ja täielikult istutatud sein.

Valgusti

vanory Estelle

Valgusti Estelle ühendab klassikalise disaini silindrilise käsitsi valmistatud klaaskorpuse kujul uuendusliku valgustustehnoloogiaga, mis tekitab tekstiilist lambivarjule kolmemõõtmelisi valgusefekte. Estelle on loodud selleks, et muuta valgustus meeleolud emotsionaalseks kogemuseks. Estelle pakub lõpmatut valikut staatilisi ja dünaamilisi meeleolusid, mis toodavad kõikvõimalikke värve ja üleminekuid, mida juhitakse valgusti puutepaneeli või nutitelefoni rakenduse kaudu.

Teisaldatav Paviljon

Three cubes in the forest

Teisaldatav Paviljon Kolm kuubikut on erinevate omaduste ja funktsioonidega seade (laste mänguväljaku seadmed, avalik mööbel, kunstiobjektid, meditatsiooniruumid, lehtlad, väikesed puhkeruumid, ooteruumid, katusega toolid), mis võivad tuua inimestele värskeid ruumielamusi. Kolme kuubikut on suuruse ja kuju tõttu lihtne veokiga transportida. Suuruse, paigalduse (kalde), istmepindade, akende jms poolest on iga kuubik kujundatud iseloomulikult. Kolm kuubikut on viidatud Jaapani traditsioonilistele minimaalsetele ruumidele, nagu teetseremooniaruumid, varieeruvuse ja liikuvusega.