Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakend

Oink

Pakend Kliendi turu nĂ€htavuse tagamiseks valiti mĂ€nguline vĂ€limus ja tunnetus. See lĂ€henemine sĂŒmboliseerib kĂ”iki kaubamĂ€rgi omadusi, originaalset, maitsvat, traditsioonilist ja kohalikku. Uute tootepakendite kasutamise peamine eesmĂ€rk oli tutvustada klientidele mustade sigade kasvatamise ja traditsiooniliste kĂ”rgeima kvaliteediga liharoogade valmistamise lugu. LinoollĂ”iketehnikas on loodud illustratsioonide komplekt, mis nĂ€itab meisterlikkust. Illustratsioonid ise nĂ€itavad autentsust ja Ă€rgitavad klienti mĂ”tlema Oinki toodetele, nende maitsele ja tekstuurile.

Lemmikloomakandja

Pawspal

Lemmikloomakandja Pawspal Lemmikloomakandja sÀÀstab energiat ja aitab lemmiklooma omanikul kiiresti toimetada. Disainikontseptsiooni jaoks on Space Shuttle'ist inspireeritud Pawspal lemmikloomakandja, millega nad saavad oma armsad lemmikloomad viia kuhu iganes soovivad. Ja kui neil on veel ĂŒks lemmikloom, saavad nad panna teise ĂŒlaossa ja kĂŒlgnevad rattad all, et vedada kandjaid. Lisaks sellele on Pawspal konstrueeritud sisemise ventilatsiooniventilaatoriga, et see oleks lemmikloomadele mugav ja seda oleks lihtne USB C kaudu laadida.

EelmĂŒĂŒgikontor

Ice Cave

EelmĂŒĂŒgikontor Ice Cave on mĂŒĂŒgisalong kliendile, kes vajas ainulaadse kvaliteediga ruumi. Vahepeal on vĂ”imalik tutvustada Teherani silmaprojekti erinevaid omadusi. Vastavalt projekti funktsioonile atraktiivne, kuid neutraalne atmosfÀÀr objektide ja sĂŒndmuste nĂ€itamiseks vastavalt vajadusele. Disaini idee oli kasutada minimaalset pinnaloogikat. Integreeritud vĂ”rkpind levib ĂŒle kogu ruumi. Erinevateks kasutusteks vajalik ruum kujuneb pinnale mĂ”juvatest ĂŒles-alla suunatud vÔÔrjĂ”ududest lĂ€htuvalt. Valmistamiseks on see pind jagatud 329 paneeliks.

Jaekauplus

Atelier Intimo Flagship

Jaekauplus Meie maailma tabas 2020. aastal enneolematu viirus. Atelier Intimo esimene lipulaev, mille on kujundanud O and O Studio, on inspireeritud pĂ”letatud maa taassĂŒnni kontseptsioonist, mis viitab looduse tervendava jĂ”u integreerimisele, mis annab inimkonnale uut lootust. Kuigi loodud on dramaatiline ruum, mis vĂ”imaldab kĂŒlastajatel veeta hetki sellises ajas ja ruumis kujutledes ja fantaseerides, luuakse ka rida kunstiinstallatsioone, et tĂ€ielikult demonstreerida kaubamĂ€rgi tĂ”elisi omadusi. Lipulaev ei ole tavaline kaubanduspind, see on Atelier Intimo esinemislava.

Tossukarp

BSTN Raffle

Tossukarp Ülesandeks oli Nike jalatsi mĂ€rulikuju kujundamine ja tootmine. Kuna selles kingas on kombineeritud valge maonaha disain erkroheliste elementidega, oli selge, et mĂ€rulifiguuriks saab moonutaja. Disainerid visandasid ja optimeerisid figuuri vĂ€ga lĂŒhikese ajaga mĂ€rulifiguuriks tuntud mĂ€rulikangelaste stiilis. SeejĂ€rel kujundasid nad vĂ€ikese looga koomiksi ja valmistasid selle kujundi 3D-printimisel kvaliteetse pakendiga.

Kampaania- Ja MĂŒĂŒgitugi

Target

Kampaania- Ja MĂŒĂŒgitugi 2020. aastal kĂ€ivitab Brainartist kliendile Steitz Secura ristmeedia kampaania, et hankida uusi kliente: vĂ€ga individualiseeritud sĂ”numiga sihitud plakatikampaaniana potentsiaalsete klientide vĂ€ravatele vĂ”imalikult lĂ€hedal ja isikupĂ€rastatud postiga koos sobiva kingaga. praegune kollektsioon. Saaja saab sobiva vaste kĂ€tte, kui lepib kokku kohtumise mĂŒĂŒgipersonaliga. Kampaania eesmĂ€rk oli lavastada Steitz Secura ja "sobiv" seltskond tĂ€iuslikuks paariks. Brainartist töötas vĂ€lja vĂ€ga eduka kampaania.