Disainiajakiri
Disainiajakiri
Staadioni KĂŒlalislahkus

San Siro Stadium Sky Lounge

Staadioni KĂŒlalislahkus Uute Sky-salongide projekt on vaid esimene samm tohutust renoveerimisprogrammist, mida AC Milan ja FC Internazionale koos Milano linnavalitsusega viivad lĂ€bi eesmĂ€rgiga muuta San Siro staadion multifunktsionaalseks rajatiseks, mis suudab majutada kĂ”iki tĂ€htsate sĂŒndmustega, millega Milano silmitsi seisab eelseisva EXPO 2015 ajal. PĂ€rast skyboxi projekti Ă”nnestumist on Ragazzi & Partnerid teostanud idee luua San Siro staadioni peamise suure stendi kohale uus kĂŒlalislahkuse kontseptsioon.

Valgustuskonstruktsioon

Tensegrity Space Frame

Valgustuskonstruktsioon Tensegrity kosmoseraami valgus kasutab RBFulleri pĂ”himĂ”tet „vĂ€hem kui rohkem”, et toota valgusti ainult selle valgusallika ja elektrijuhtme abil. PingutusvĂ”imest saab struktuurne vahend, mille abil mĂ”lemad toimivad vastastikku nii kokkusurumisel kui ka pingutamisel, et tekitada nĂ€iliselt katkendlik valgusvĂ€li, mis on mÀÀratletud ainult selle struktuuriloogika abil. Selle mastaapsus ja tootmise ökonoomsus rÀÀgivad lĂ”putu konfiguratsiooniga kaupa, mille helendav vorm hoiab graatsiliselt tĂ”mbejĂ”udu lihtsusega, mis kinnitab meie ajajĂ€rgu paradigmat: Saavutada rohkem, kasutades vĂ€hem.

Hariduslikuks Muudetav Seade

Pupil 108

Hariduslikuks Muudetav Seade Õpilane 108: kĂ”ige odavam hariduse jaoks mĂ”eldud Windows 8 teisendatav seade. Uus liides ja tĂ€iesti uus kogemus Ă”ppimisel. Õpilane 108 sirvib nii tahvelarvutite kui ka sĂŒlearvutite maailmu, vahetades neid kahe vahel, et hariduses toimimist paremaks muuta. Windows 8 avab uusi Ă”ppimisvĂ”imalusi, vĂ”imaldades Ă”pilastel puutetundliku ekraani funktsiooni ja lugematul hulgal rakendusi tĂ€ielikult Ă€ra kasutada. Osa IntelÂź Education Solutions on Ă”pilane 108 kĂ”ige taskukohasem ja sobivam lahendus klassiruumide jaoks kogu maailmas.

Söögilaud

Chromosome X

Söögilaud Söögilaud, mis on mĂ”eldud istuma kaheksale inimesele, kes suhestuvad noolega. Ülemine osa on abstraktne X, mis on tehtud kahest erinevast tĂŒkist, mida on rĂ”hutatud sĂŒgava joonega, samal ajal kui sama abstraktne X peegeldub pĂ”randal koos aluskonstruktsiooniga. Valge konstruktsioon on valmistatud kolmest erinevast tĂŒkist, et neid oleks lihtne kokku panna ja transportida. Lisaks sellele valiti alumine osa heledamaks - tamme ĂŒlemise osa tiisikivĂ€rvi ja aluse valge kontrast, rĂ”hutades ebakorrapĂ€rase kujuga ĂŒlaosa, pakkudes nĂ”uannet kasutajate erinevaks suhtlemiseks.

Optikainstallatsioon

Opx2

Optikainstallatsioon Opx2 on optiline installatsioon, mis uurib sĂŒmbiootilist seost looduse ja tehnoloogia vahel. Suhe, kus mustrid, kordamine ja rĂŒtm kirjeldavad nii loomulikke formatsioone kui ka arvutiprotsesside toiminguid. Paigalduste ainulaadne geomeetria, hetkeline lĂ€bipaistmatus ja / vĂ”i tihedus sarnanevad rukkivĂ€ljaga sĂ”itmise nĂ€htusega vĂ”i selgitatakse tehnoloogia abil binaarset koodi vaadates. Opx2 loob keeruka geomeetria ja seab vĂ€lja ruumala ja ruumi tajumise.

Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade

Unite 401

Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade Unite 401: ideaalne duo haridusele. RÀÀgime meeskonnatööst. Uskumatult mitmekĂŒlgse kahe-ĂŒhes kujundusega on Unite 401 ideaalne Ă”pilasseade koostööl pĂ”hinevate Ă”pikeskkondade jaoks. Tahvelarvuti ja sĂŒlearvuti kombinatsioon pakub hariduse jaoks kĂ”ige vĂ”imsamat mobiililahendust, mida vĂ”imaldab mgseries turvaline disain nutikaima hinnaga.