Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ettevõtte Arhitektuuri Kontseptsioon

ajando Next Level C R M

Ettevõtte Arhitektuuri Kontseptsioon ajando Loft Concept: teave on meie universumi ehitusmaterjal. Saksamaal Mannheimi sadamapiirkonnas on loodud väga ebatavaline pööning. Kogu ajando meeskond elab ja töötab seal alates jaanuarist 2013. Arhitekti Peter Stasek ja Karlsruhes asuv arhitektuuribüroo loftwerk tagavad pööningu ettevõtte arhitektuurikontseptsiooni. See oli inspireeritud Wheeleri kvantfüüsikast, Josef M. Hoffmanni arhitektuurist ja muidugi ajando infoteadmistest: "Information Paneb maailma ringi käima". Tekst: Ilona Koglin tasuta ajakirjanik

Linna Elektritrikk

Lecomotion

Linna Elektritrikk Nii keskkonnasõbralik kui ka uuenduslik LECOMOTION E-trike on elektriline abistav kolmerattaline jalgratas, mille inspiratsiooniks olid pesastatud ostukorvid. LECOMOTION E-trikesed on loodud töötama linna jalgrataste jagamise süsteemi osana. Mõeldud ka üksteise sees pesitsemiseks kompaktse hoiustamise jaoks ning hõlbustamaks paljude kogumist ja teisaldamist ühe korraga pöörduva tagaukse ja eemaldatava vändakomplekti kaudu. Pakutakse pedaalimisabi. Saate seda kasutada tavalise jalgrattana, koos toetava akuga või ilma. Samuti võimaldas last vedada 2 last või ühte täiskasvanut.

Kirjatarbed

commod – Feines in Holz

Kirjatarbed „Commod“ on spetsialiseerunud sisetöödele. Tõsi motole “peened puittooted” realiseerib ettevõte eriti eksklusiivseid elamuprojekte. Kontoritarbed pidid seda nõuet täitma. Eriti segatud värvi abil on realiseeritud vähendatud, kuid mänguline paigutus. Kontoritarbed kajastavad nii ettevõtte stiili kui ka ideoloogiat kasutada ainult kõige hinnalisemat materjali: paber on valmistatud 100 protsenti puuvillast, ümbrikud ehtsast puidust spoonist. Visiitkaardid "kehastavad" ettevõtete tunnuslause, luues kolmemõõtmelise ruumi, mis sisaldab tüüpilisi puittooteid.

Paberipurustaja

HandiShred

Paberipurustaja HandiShred on kaasaskantav käsitsi paberipurustaja, mis ei vaja välist toiteallikat. See on kujundatud väikeselt ja kenasti, nii et saate selle oma lauale sahtlisse või kohvri sisse asetada, et saaksite oma tähtsale dokumendile hõlpsasti juurde pääseda ja tükeldada igal ajal ja igal pool. See mugav purustaja sobib suurepäraselt dokumentide või kviitungite purustamiseks, et tagada privaatse, konfidentsiaalse ja kogu isikliku teabe kogu aeg turvaline hoidmine.

Interaktsiooni Tabel

paintable

Interaktsiooni Tabel Värvitav on multifunktsionaalne laud kõigile, see võib olla tavaline laud, joonistuslaud või muusikariist. Laua pinnale maalimiseks võite oma sõprade või perega muusika loomiseks kasutada erinevaid värve ja pind muudab joonise värviandurite abil meloodiaks. Joonistamisviise on kaks: loovjoonistamine ja noodijoonistamine - lapsed saavad joonistada kõike, mida nad soovivad juhusliku muusika loomiseks, või kasutada reeglit, mille me kujundame, et täita värv konkreetsel positsioonil lasteaia riimi tegemiseks.