Disainiajakiri
Disainiajakiri
Siseruum

Chua chu kang house

Siseruum Nõelravi punkt selles majas pidi ühendama suletud piirkonna uhiuue vaikuse visuaalse olekuga. Neid tehes taastatakse teatav ajalooline ja toores võlu, et kaitsta maja tühjust. Uus majutuskoht lõpeb interjööri sisemuse üllatusega; kuiv ja märg köök köögis ja söögituba köögis. Eluruumi katkestas ka muljetavaldav kunstirünnak, millest on peagi saanud elektrijuhtmete isiklik korpus. Üldise rõhuasetuse täiendamiseks on vajalik värvida sooja valguse viilud kõikidele värviseintele.

Kalender

Calendar 2014 “Town”

Kalender Town on paberkäsitöökomplekt osadega, mida saab vabalt kalendrisse kokku panna. Pange eri kujuga ehitised kokku ja nautige omaenda väikese linna loomist. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Kaasaegne Qipao

The Remains

Kaasaegne Qipao Inspiratsioon on pärit Hiina reliikviatest, keraamika on kõige esinduslikum, mis on kuninganna ja inimeste seas kõige populaarsem. Minu uurimuses on ka tänapäeval Hiina põhilised esteetilised moestandardid ja Feng Shui (sise- ja keskkonnakujundus) muutumatud. Neile meeldib läbi vaatamine, kihistamine ja soovimine. Tahaksin kujundada Qipao, et viia keraamika tähendus ja omadus vanast dünastiast tänapäevasesse moodi. Ja provotseerib inimesi, kes on unustanud oma kultuuri ja etnilise kuuluvuse, kui me oleme i-põlvkonnas.

Restoran

Osaka

Restoran Itaim Bibi naabruses (São Paulo, Brasiilia) asuv Osaka näitab uhkusega oma arhitektuuri, pakkudes intiimset ja hubast atmosfääri erinevates ruumides. Tänava kõrval olev väliterrass on sissepääs rohelisse ja kaasaegsesse sisehoovi, seos interjööri, eksterjööri ja looduse vahel. Privaatne ja viimistletud esteetika realiseerus looduslike elementide, nagu puit, kivid, raud ja tekstiil, kasutamisel. Hämara valgustusega lamell-katusesüsteemi ja puidust võretöid uuriti hoolikalt, et viia lõpule harmoneeruv sisekujundus ja luua erinevad keskkonnad.

Veinikatsete Rajatis

Grapevine House

Veinikatsete Rajatis Viinamarjakoda abstraktse viinamarja kujul, mis on viinamarjaistanduses peaaegu tasuta. Tema peamine tugielement, mille genereerib digitaalne valmistatud kolonn, tähistab vana viinamarjajuure austust. Viinamarja maja pidevklaasist esikülg on avatud kõigis suundades ja see võimaldab viinamarjaistanduses kohest maastikuelamust. Sel viisil tuleks võimaldada kõigi katseveinide visuaalset maitset parandada.

Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farmi paberkäsitöökomplekti on lihtne kokku panna. Pole vaja liimi ega käärid. Pange kokku, kinnitades osad sama märgisega. Iga loom saab kahekuulise kalendri. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.