Disainiajakiri
Disainiajakiri
Prillid

Mykita Mylon, Basky

Prillid MYKITA MYLON kollektsioon on valmistatud kergest polüamiidmaterjalist, millel on silmapaistev individuaalne reguleeritavus. See spetsiaalne materjal luuakse kihiti kihiks tänu selektiivse laserpaagutamise (SLS) tehnikale. Tõlgendades 1930ndatel moes olnud traditsioonilise ümara ja ovaalse ümara panto prillikuju ümber, lisab BASKY mudel sellele prillikollektsioonile uue näo, mis oli algselt mõeldud kasutamiseks spordis.

Raamat

Brazilian Cliches

Raamat Brasiilia klišeede koostamisel kasutati pilte Brasiilia kõrgklassi klišeede kataloogist. Kuid selle tiitli põhjus ei tulene ainult klišeedest, mida selle illustratsioonide kompositsioonil kasutatakse. Igal leheküljel kordamööda puutume kokku Brasiilia klišeedega: ajaloolistega, nagu näiteks portugallaste saabumine, põlis-indiaanlaste katehheerimine, kohvi- ja kuldmajandustsüklid ... see hõlmab isegi Brasiilia tänapäevaseid klišeesid, täis liiklusummikuid, võlad, suletud korterelamud ja võõrandumine - kujutatud ebareaalses kaasaegses visuaalses narratiivis.

Transpordi Sõlmpunkt

Viforion

Transpordi Sõlmpunkt Projekt on transpordi HUB, mis ühendab ümbritsevad linnalised asulad dünaamilise elu südamega lihtsal ja tõhusal viisil, mis saadakse erinevate transpordisüsteemide, nagu raudteejaam, metroojaam, Niiluse tekk ja bussijaam, ühendamisel lisaks muudele teenustele, et muuta koht tulevase arengu katalüsaatoriks.

Kaasaskantav Ultrahelivigadetektor

Prisma

Kaasaskantav Ultrahelivigadetektor Prisma on mõeldud mitteinvasiivsete materjalide katsetamiseks kõige ekstreemsemas keskkonnas. See on esimene detektor, mis sisaldab täiustatud reaalajas pildistamist ja 3D-skannimist, muutes vea tõlgendamise palju lihtsamaks ja vähendades tehnikute aega kohapeal. Praktiliselt hävimatu korpuse ja ainulaadsete mitmete kontrollimisrežiimidega suudab Prisma katta kõiki katsetamisrakendusi, alates naftajuhtmetest kuni kosmosekomponentideni. See on esimene andur, millel on integreeritud andmesalvestus ja automaatne PDF-aruannete genereerimine. Traadita ühenduse ja Etherneti ühenduvus võimaldab seadet hõlpsalt uuendada või diagnoosida.

Lamp

Muse

Lamp Inspireerituna „Won budismist” oma ütluses, et meie universumis pole absoluutseid omadusi, oleme andnud „valgusele” paradoksaalse kvaliteedi, andes sellele „füüsilise kohaloleku”. Mediteerimise vaim, mida see õhutab, oli võimas inspiratsiooniallikas, mida me selle toote loomisel kasutasime; kehastades „aja”, „aine” ja „valguse” omadused üheks tooteks.

Keraamika

inci

Keraamika Elegantsi peegel; Inci peegeldab mustvalgete värvidega pärli ilu ja on õige valik neile, kes soovivad kajastada aadelust ja elegantsi ruumides. Inci liine toodetakse suuruses 30 x 80 cm ja need kannavad valget ja musta värvi elurajoonides. Toodetud digitaalse trükitehnoloogia abil, mis on kolmemõõtmeline disain.