Disainiajakiri
Disainiajakiri
Transpordi SÔlmpunkt

Viforion

Transpordi SĂ”lmpunkt Projekt on transpordi HUB, mis ĂŒhendab ĂŒmbritsevad linnalised asulad dĂŒnaamilise elu sĂŒdamega lihtsal ja tĂ”husal viisil, mis saadakse erinevate transpordisĂŒsteemide, nagu raudteejaam, metroojaam, Niiluse tekk ja bussijaam, ĂŒhendamisel lisaks muudele teenustele, et muuta koht tulevase arengu katalĂŒsaatoriks.

Kaasaskantav Ultrahelivigadetektor

Prisma

Kaasaskantav Ultrahelivigadetektor Prisma on mĂ”eldud mitteinvasiivsete materjalide katsetamiseks kĂ”ige ekstreemsemas keskkonnas. See on esimene detektor, mis sisaldab tĂ€iustatud reaalajas pildistamist ja 3D-skannimist, muutes vea tĂ”lgendamise palju lihtsamaks ja vĂ€hendades tehnikute aega kohapeal. Praktiliselt hĂ€vimatu korpuse ja ainulaadsete mitmete kontrollimisreĆŸiimidega suudab Prisma katta kĂ”iki katsetamisrakendusi, alates naftajuhtmetest kuni kosmosekomponentideni. See on esimene andur, millel on integreeritud andmesalvestus ja automaatne PDF-aruannete genereerimine. Traadita ĂŒhenduse ja Etherneti ĂŒhenduvus vĂ”imaldab seadet hĂ”lpsalt uuendada vĂ”i diagnoosida.

Lamp

Muse

Lamp Inspireerituna „Won budismist” oma ĂŒtluses, et meie universumis pole absoluutseid omadusi, oleme andnud „valgusele” paradoksaalse kvaliteedi, andes sellele „fĂŒĂŒsilise kohaloleku”. Mediteerimise vaim, mida see Ă”hutab, oli vĂ”imas inspiratsiooniallikas, mida me selle toote loomisel kasutasime; kehastades „aja”, „aine” ja „valguse” omadused ĂŒheks tooteks.

Keraamika

inci

Keraamika Elegantsi peegel; Inci peegeldab mustvalgete vĂ€rvidega pĂ€rli ilu ja on Ă”ige valik neile, kes soovivad kajastada aadelust ja elegantsi ruumides. Inci liine toodetakse suuruses 30 x 80 cm ja need kannavad valget ja musta vĂ€rvi elurajoonides. Toodetud digitaalse trĂŒkitehnoloogia abil, mis on kolmemÔÔtmeline disain.

SÔidumeeriku Programmeerija

Optimo

SĂ”idumeeriku Programmeerija Optimo on murranguline puutetundlik toode kĂ”igi tarbesĂ”idukitele paigaldatud digitaalsete sĂ”idumeerikute programmeerimiseks ja kalibreerimiseks. Kiirusele ja kasutusmugavusele keskendudes ĂŒhendab Optimo traadita ĂŒhenduse, tooterakenduse andmed ja hulga erinevaid anduriĂŒhendusi kaasaskantavaks seadmeks, mida saab kasutada sĂ”iduki salongis ja töökojas. Selle optimaalse ergonoomika ja paindliku positsioneerimise jaoks loodud ĂŒlesannetepĂ”hine liides ja uuenduslik riistvara parandavad dramaatiliselt kasutaja kogemusi ja vĂ”tavad tulevikus sĂ”idumeerikute programmeerimise kasutusele.

Orgaaniline OliiviÔli

Epsilon

Orgaaniline OliiviÔli Epsiloni oliiviÔli on orgaaniliste oliivisalude piiratud koguses toode. Kogu tootmisprotsess toimub kÀsitsi, kasutades traditsioonilisi meetodeid, ja oliiviÔli villitakse filtreerimata. Kujundasime selle paketi vÀlja, soovides tagada, et tarbija vÔtab veskist ilma muutmiseta vastu vÀga toitainerikka toote tundlikke komponente. Kasutame mÀhkmega kaitstud pudelit Quadrotta, mis on seotud nahaga ja asetatud kÀsitsi valmistatud puidust kasti, mis on suletud tihendusvahaga. Nii et tarbijad teavad, et toode tuli otse veskist ilma igasuguse sekkumiseta.