Disainiajakiri
Disainiajakiri
LÔbus Maja Lastele

Fun house

LĂ”bus Maja Lastele See ehitusprojekt on mĂ”eldud lastele Ă”ppimiseks ja mĂ€ngimiseks, mis on super isalt tĂ€iesti lĂ”bus maja. Disainer ĂŒhendas tervislikud materjalid ja ohutuskujud, et saada imeline ja huvitav ruum. Nad ĂŒritasid teha mugavat ja sooja laste mĂ€ngumaja ning tihendasid vanemate ja laste suhteid. Klient kĂ€skis disaineril saavutada 3 eesmĂ€rki, mis olid: (1) looduslikud ja ohutusmaterjalid, (2) teha lapsed ja vanemad Ă”nnelikuks ning (3) piisavalt ruumi. Kujundaja leidis lihtsa ja selge meetodi eesmĂ€rgi saavutamiseks, milleks on kodu, lasteruumi algus.

Siseruumide Maja

Spirit concentration

Siseruumide Maja Milline on maja ruum? Kujundaja usub, et disain tuleneb omaniku nĂ”udmistest, saavutades hinge kosmosesse. SeetĂ”ttu navigeeris disainer armas paari jĂ€rgi nende ruumi otstarvet. MĂ”lemad omanikud armastavad materjale ja disainilahendust Jaapani kultuuriga vĂ”rreldes. Meelde jÀÀvate mĂ€lestuste esindamiseks otsustasid nad hingemaja loomiseks kasutada mitmesugust puidutekstuuri. JĂ€relikult lĂ”id nad selle ideaalmaja 3 ĂŒksmeele eesmĂ€rki, mis olid (1) vaikne Ă”hkkond, (2) paindlikud ja vĂ”luvad avalikud ruumid ning (3) mugavad ja nĂ€htamatud privaatsed ruumid.

MĂ€lestuste Maja

Memory Transmitting

MĂ€lestuste Maja See maja edastab kodupilte puittalade ja valgete telliste jĂ€rkjĂ€rgulise virna abil. Valgus lĂ€heb maja ĂŒmber asuvate valgete telliste ruumidest, luues kliendi jaoks erilise atmosfÀÀri. Projekteerija kasutab selle hoone kliimaseadmete ja laoruumide piirangute lahendamiseks mitmeid meetodeid. Segage materjalid ka kliendi mĂ€luga ja esitage lĂ€bi konstruktsiooni soe ja elegantne esteetika, ĂŒhendades selle maja ainulaadse stiili.

Siseruumide Maja

Seamless Blank

Siseruumide Maja See on maja, mis tutvustab perenaise unikaalset elustiili, mis on graafilise disaini ja ettevĂ”tja kodu. Disainer esitleb perenaise eelistuste illustreerimiseks ja pereliikme kraami tĂ€itmiseks tĂŒhje kohti sĂ€ilitavaid looduslikke materjale. Köök on maja kese, spetsiaalselt kujundatud ruumiline vaade perenaisele ja veenduge, et vanemad nĂ€evad seda igal pool. Maja on varustatud valge graniidist Ă”mblusteta pĂ”randakatete, itaalia mineraalvĂ€rvi, lĂ€bipaistva klaasi ja valge pulbervĂ€rviga, et paljastada materjalide elegantsed detailid.

Siseruumide Maja

Warm loft

Siseruumide Maja Soojade materjalidega tööstusstiilis maja. See maja valmistab klientidele ette mitmeid funktsioone elukvaliteedi edendamiseks. Projekteerija pĂŒĂŒdis ĂŒhendada torud iga ruumi kĂŒlge ning kombineerida puit-, teras- ja ENT-torusid, et illustreerida klientide elulugu. See pole tavalise tööstusstiili jaoks sama, see maja sisestab vaid vĂ€he vĂ€rve ja valmistab ette palju laoruume.

Riietusruumi

Sopron Basket

Riietusruumi Sopron Basket on Ungaris Sopronis asuv professionaalne naiste korvpallimeeskond. Kuna nad on ĂŒks edukamaid Ungari vĂ”istkondi, kus on 12 riikliku meistrivĂ”istluste karikat ja saavutavad Euroliigas teise koha, otsustas klubi juhatus investeerida uude riietusruumide kompleksi, et klubi nimele kĂŒllaltki prestiiĆŸne rajatis sobiks mĂ€ngija vajadustega. parem, motiveerige neid ja edendage nende ĂŒhtsust.