Disainiajakiri
Disainiajakiri
Teekann Ja Teekannud

EVA tea set

Teekann Ja Teekannud See vĂ”rgutavalt elegantne koos sobivate tassidega teekann on laitmatu kallakuga ja sellest on rÔÔm osa vĂ”tta. Selle teepoti ebaharilik kuju, mille korral tila on segunenud ja kehast kasvanud, sobib eriti hĂ€sti heaks valamiseks. Tassid on mitmekĂŒlgsed ja kombatavad, et teie kĂ€tes pesitseda erineval viisil, kuna igal inimesel on tassi hoidmiseks oma lĂ€henemisviis. Saadaval lĂ€ikivvalge hĂ”betatud rĂ”ngaga vĂ”i must matt portselan lĂ€ikiva valge kaane ja valgete ÀÀristega tassidega. Sisse paigaldatud roostevabast terasest filter. MÕÕTMED: teekann: 12,5 x 19,5 x 13,5 tassi: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kell

Zeitgeist

Kell Kella peegeldab zeitgeist, mida seostatakse nutikate, tehniliste ja vastupidavate materjalidega. Toote kĂ”rgtehnoloogiline nĂ€gu on esindatud poole toorusega sĂŒsiniku korpuse ja ajanĂ€idikuga (kerged augud). SĂŒsinik asendab metallosa kui mineviku reliikviat ja rĂ”hutab kella funktsionaalset osa. Keskosa puudumine nĂ€itab, et uuenduslik LED-indikaator asendab klassikalist kellamehhanismi. Pehmet taustvalgust saab reguleerida nende omaniku lemmikvĂ€rvi jĂ€rgi ja valguseandur jĂ€lgib valgustuse tugevust.

RobotsÔiduk

Servvan

RobotsĂ”iduk See on ressursipĂ”hise majanduse teenindussĂ”iduki projekt, moodustades vĂ”rgustiku teiste sĂ”idukitega. Ühtne sĂŒsteem vĂ”imaldab ĂŒksteisega suhelda, mis suurendab reisijateveo efektiivsust ja suurendab tĂ”husust tĂ€nu maanteerongis liikumisele (FX-koefitsiendi, sĂ”idukite vahelise kauguse vĂ€hendamine). Autol on mehitamata juhtimine. SĂ”iduk on sĂŒmmeetriliselt: odavalt toodetav. Sellel on neli pöörlevat mootorratast ja vĂ”imalus liikumist tagasi pöörata: suurte mÔÔtmetega manööver. Reisile minemine parandab reisijate suhtlemist.

Toitesöötja

Food Feeder Plus

Toitesöötja Food Feeder Plus ei aita mitte ainult lastel ĂŒksi sĂŒĂŒa, vaid tĂ€hendab ka vanematele suuremat iseseisvust. Imikud saavad seda ise kĂ€es hoida ja seda imeda ja nĂ€rida pĂ€rast seda, kui olete purustanud vanemate valmistatud toidu. Food Feeder Plus sisaldab suuremat ja elastset silikoonkotti, et rahuldada imikute kasvavat isu. See on oluline söötmisvĂ”imalus, mis vĂ”imaldab vĂ€ikelastel vĂ€rsket tahket toitu ohutult uurida ja nautida. Toidud ei pea olema pĂŒreestatud. Pange toit lihtsalt silikoonkotti, sulgege lukk ja imikud saavad vĂ€rske toiduga isesöömist nautida.

Kunstlik Topograafia

Artificial Topography

Kunstlik Topograafia Suur mööbel nagu koobas See on auhinnatud projekt, mis vĂ”itis rahvusvahelisel konteinerikonkursil kunsti peapreemia. Minu idee on mahuti ÔÔnes tĂŒhjendada, et ehitada amorfne ruum nagu koobas. See on valmistatud ainult plastmaterjalist. Ligikaudu 1000 lehte 10 mm paksusest pehmest plastmaterjalist lĂ”igati kontuurjooneks ja lamineeriti kihina. See pole mitte ainult kunst, vaid ka suur mööbel. Kuna kĂ”ik osad on pehmed nagu diivan ja sellesse ruumi sisenev inimene saab lÔÔgastuda, leides oma kehavormiks sobiva koha.

Siseruum

Chua chu kang house

Siseruum NĂ”elravi punkt selles majas pidi ĂŒhendama suletud piirkonna uhiuue vaikuse visuaalse olekuga. Neid tehes taastatakse teatav ajalooline ja toores vĂ”lu, et kaitsta maja tĂŒhjust. Uus majutuskoht lĂ”peb interjööri sisemuse ĂŒllatusega; kuiv ja mĂ€rg köök köögis ja söögituba köögis. Eluruumi katkestas ka muljetavaldav kunstirĂŒnnak, millest on peagi saanud elektrijuhtmete isiklik korpus. Üldise rĂ”huasetuse tĂ€iendamiseks on vajalik vĂ€rvida sooja valguse viilud kĂ”ikidele vĂ€rviseintele.