Disainiajakiri
Disainiajakiri
Eksklusiivveinide Piiratud Seeria

Echinoctius

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria See projekt on mitmes mĂ”ttes ainulaadne. Kujundus pidi kajastama kĂ”nealuse toote ainulaadset iseloomu - eksklusiivset autorveini. Lisaks oli nĂ”ue edastada toote nimetuses sĂŒgav tĂ€hendus - ĂŒlivĂ”rre, pööripĂ€ev, öö ja pĂ€eva kontrast, mustvalge, avatud ja varjatud. Kujunduse eesmĂ€rk oli kajastada öösel peidetud saladust: öise taeva ilu, mis meid nii vĂ€ga hĂ€mmastab, ja tĂ€htkujudesse ja sodiaagis peidetud mĂŒstiline mĂ”istatus.

Haridus- Ja Koolitusvahend

Corporate Mandala

Haridus- Ja Koolitusvahend EttevĂ”tte mandala on uhiuus haridus- ja koolitusvahend. See on iidse mandala pĂ”himĂ”tte ja ettevĂ”tte identiteedi uuenduslik ja ainulaadne integratsioon, mille eesmĂ€rk on edendada meeskonnatööd ja ĂŒldist Ă€ritegevust. Lisaks on see ettevĂ”tte korporatiivse identiteedi uus element. EttevĂ”tte mandala on grupitegevus meeskonna jaoks vĂ”i juhi individuaalne tegevus. See on loodud spetsiaalselt konkreetsele ettevĂ”ttele ja see on vĂ€rvitud meeskonna vĂ”i ĂŒksikisiku poolt vabal ja intuitiivsel viisil, kus igaĂŒks saab valida mis tahes vĂ€rvi vĂ”i vĂ€lja.

Segistid

Electra

Segistid Electra, millel pole eraldi kÀepidet, meelitab kÔiki oma elegantsi tÔttu ja nutikas vÀlimus on köökidele ainulaadne. Digitaalne valamusegisti annab kasutajatele köögis liikumisvabaduse, pakkudes samal ajal kahe erineva voolufunktsiooni vÔimalusi. Electra esipinnal annab elektrooniline padi teile juurdepÀÀsu kÔikidele funktsioonidele, kas siis, kui pihusti on tila juurde paigaldatud vÔi kÀes, saab sÔrmeotsast lihtsalt juhtida.

NĂ€itusepind

Ideaing

NÀitusepind See on ettevÔtte C&C Design Co., Ltd. kujundatud ettevÔttesiseste messide saal 2013. aasta Guangzhou disaininÀdalal. Kujundus eraldab kenasti vÀhem kui 91 ruutmeetrit ruumi, mida kuvavad puutetundlik ekraan ja siseprojektor. Valguskastil kuvatav QR-kood on ettevÔtte veebilingid. Samal ajal loodavad disainerid, et kogu hoone vÀlimus vÔib inimestel anda elujÔulisuse tunde, ja demonstreerib seetÔttu disainiettevÔtte loovust, see tÀhendab nende propageeritud iseseisvuse vaimu ja vabaduse ideed. .

Kombatav Kangas

Textile Braille

Kombatav Kangas Tööstuslik universaalne ĆŸakaarmadratsitekstiil, mida peetakse pimedate tĂ”lkijaks. Seda kangast saavad lugeda hea nĂ€gemisega inimesed ja see on mĂ”eldud neile, kes aitavad nĂ€gemist kaotavaid vĂ”i nĂ€gemisprobleeme omavaid pimedaid inimesi; et Ă”ppida punktkirjasĂŒsteemi sĂ”braliku ja tavalise materjaliga: kangaga. See sisaldab tĂ€hestikku, numbreid ja kirjavahemĂ€rke. VĂ€rve ei lisata. See on halli skaalal toode, mis on valguse tajumise pĂ”himĂ”te. See on sotsiaalse tĂ€hendusega projekt, mis ulatub kaugemale Ă€ritekstiilidest.

Segistid

Electra

Segistid Armatuurisektori digitaalse kasutamise esindajaks peetav Electra ĂŒhendab tehnoloogia ja disaini, et rĂ”hutada digitaalajastu kujundust. Segistid, millel pole eraldi kĂ€epidet, meelitavad kĂ”iki oma elegantsi ja nutika vĂ€ljanĂ€gemise tĂ”ttu, mis on niiskes piirkonnas ainulaadne. Electra puutetundlikud ekraaninupud pakuvad kasutajatele ergonoomilisemat lahendust. Segistide „Eco Mind” tagab kasutajale maksimaalse sÀÀstmise. See funktsioon lisab vÀÀrtust eriti tulevastele pĂ”lvedele