Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Portaalisaidi goo reklaamkalender (http://www.goo.ne.jp) on funktsionaalne kalender, mille leht igaks kuuks saab tasku, mis vÔimaldab teil hoida ja hallata oma visiitkaarte, mÀrkmeid ja kviitungeid . Teema on Red String, et nÀidata sidet goo ja selle kasutajate vahel. Tasku mÔlemat otsa hoiab tegelikult punane Ômblus, mis kujunduse esiletÔstmiseks muutub. MÔnusalt ekspressiivsel kujul olev kalender sobib just 2014. aastaks.

Teekomplekt

Wavy

Teekomplekt Looduses travertiiniterrassilt inspireeritud Wavy on teekomplekt, mis pakub teile ainulaadse teeelamuse. Uuenduslikud kÀepidemed on vÀlja töötatud nii, et need mahuksid mugavalt teie kÀtesse. Pestes tassi peopesadega, saate teada, et see ulatub vÀlja nagu vesiroos ja viib teid rahuliku hetkeni.

Ehted

Poseidon

Ehted Minu kujundatud ehted vĂ€ljendavad minu tundeid. See esindab mind kunstniku, disainerina ja ka inimesena. PÀÀstik Poseidoni loomiseks seati minu elu kĂ”ige pimedamatel tundidel, kui tundsin end ehmununa, haavatavana ja kaitset vajavana. Peamiselt kujundasin selle kollektsiooni kasutamiseks enesekaitseks. Ehkki see mĂ”te on kogu selle projekti jooksul hÀÀbunud, on see siiski olemas. Poseidon (Kreeka mĂŒtoloogias merevĂ€rinate jumal ja maavĂ€rinate "Earth Shaker") on minu esimene ametlik kollektsioon, mis on suunatud tugevatele naistele ja mille eesmĂ€rk on anda kandjale jĂ”u ja enesekindlust.

Etiketid

Stumbras Vodka

Etiketid Stumbrase klassikaline viinakollektsioon taaselustab vanu Leedu viinavalmistamise traditsioone. Kujundus muudab vana traditsioonilise toote tĂ€napĂ€eva tarbija jaoks ligilĂ€hedaseks ja asjakohaseks. Roheline klaaspudel, Leedu viina valmistamise jaoks olulised kuupĂ€evad, legendidel pĂ”hinevad tĂ”esed faktid ja meeldivad, pilkupĂŒĂŒdvad detailid - vanu fotosid meenutav volditud vĂ€ljalĂ”ige, pĂ”hjas olev kaldus riba, mis tĂ€iendab klassikalist sĂŒmmeetrilist kompositsiooni, ning fondid ja vĂ€rvid, mis annavad edasi iga alambrĂ€ndi identiteeti - kĂ”ik muudavad traditsioonilise viinakollektsiooni ebatraditsiooniliseks ja huvitavaks.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Ehitame koos teiega linnu. NTT Ida-Jaapani ettevĂ”tete mĂŒĂŒgiedenduse edastatud sĂ”numit kajastatakse selles lauakalendris. Kalendrilehtede ĂŒlemine osa on lĂ”igatud vĂ€rvikirevatest hoonetest ja kattuvad lehed moodustavad ĂŒhe Ă”nneliku linna. See on kalender, mida saab nautida iga kuu hoonete maastiku muutmise ĂŒle ja see annab teile vĂ”imaluse jÀÀda kogu aasta Ă”nnelikuks.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender See on vÀljalÔikekujundusega lauakalender, millel on hooajalised motiivid peenel reljeefil. Kujunduse esiletÔstmine on kuvamisel, hooajalised motiivid on parima kuvamise jaoks seatud 30-kraadise nurga alla. See uus vorm vÀljendab NTT COMWARE uudset ideed uute ideede genereerimisel. Kalendri funktsionaalsusele mÔeldakse piisavalt kirjutamisruumi ja joondatud joontega. See on hea kiireks vaatamiseks ja hÔlpsasti kasutatav, ergutades originaalsust, mis eristab seda teistest kalendritest.