Disainiajakiri
Disainiajakiri
Karastusjookide Pakendid

Coca-Cola Tet 2014

Karastusjookide Pakendid Et luua Coca-Cola purkide seeria, mis levitaks miljoneid Tết soove kogu riigis. Nende soovide vormistamiseks kasutasime Coca-cola sümbolit Tết (pääsuke lind). Iga purgi jaoks valmistati sadu käsitsi joonistatud pääsukesi, mis paigutati hoolikalt kohandatud skripti ümber, mis koos moodustavad rea tähendusrikkaid vietnami soove. "An" tähendab rahu. "Tài" tähendab edu, "Lộc" tähendab jõukust. Neid sõnu vahetatakse kogu puhkuse ajal laialdaselt ja need kaunistavad traditsiooniliselt Tếti teenetemärke.

Avatud Lauanõude Süsteem

Osoro

Avatud Lauanõude Süsteem OSORO uuenduslik iseloom on ühendada kõrgekvaliteedilise klaasistatud portselani ja selle tüüpilise elevandiluuvärvi läikiva naha kvaliteet funktsiooniga, mis sobib toiduainete säilitamiseks külmkapis või sügavkülmas ning küpsetamiseks auruahju või mikrolaineahjus. Lihtsat moodulikujulist kuju koos erinevate elementidega saab ruumi kokkuhoiuks virnastada, paindlikult kombineerida ja sulgeda mitmevärvilise silikoonist O-hermeetikuga või O-pistikuga, nii et toit püsib selles hästi suletud. OSOROt saab universaalselt kasutada, välistades vajaduse meie igapäevase elu järele.

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria

Echinoctius

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria See projekt on mitmes mõttes ainulaadne. Kujundus pidi kajastama kõnealuse toote ainulaadset iseloomu - eksklusiivset autorveini. Lisaks oli nõue edastada toote nimetuses sügav tähendus - ülivõrre, pööripäev, öö ja päeva kontrast, mustvalge, avatud ja varjatud. Kujunduse eesmärk oli kajastada öösel peidetud saladust: öise taeva ilu, mis meid nii väga hämmastab, ja tähtkujudesse ja sodiaagis peidetud müstiline mõistatus.

Haridus- Ja Koolitusvahend

Corporate Mandala

Haridus- Ja Koolitusvahend Ettevõtte mandala on uhiuus haridus- ja koolitusvahend. See on iidse mandala põhimõtte ja ettevõtte identiteedi uuenduslik ja ainulaadne integratsioon, mille eesmärk on edendada meeskonnatööd ja üldist äritegevust. Lisaks on see ettevõtte korporatiivse identiteedi uus element. Ettevõtte mandala on grupitegevus meeskonna jaoks või juhi individuaalne tegevus. See on loodud spetsiaalselt konkreetsele ettevõttele ja see on värvitud meeskonna või üksikisiku poolt vabal ja intuitiivsel viisil, kus igaüks saab valida mis tahes värvi või välja.

Segistid

Electra

Segistid Electra, millel pole eraldi käepidet, meelitab kõiki oma elegantsi tõttu ja nutikas välimus on köökidele ainulaadne. Digitaalne valamusegisti annab kasutajatele köögis liikumisvabaduse, pakkudes samal ajal kahe erineva voolufunktsiooni võimalusi. Electra esipinnal annab elektrooniline padi teile juurdepääsu kõikidele funktsioonidele, kas siis, kui pihusti on tila juurde paigaldatud või käes, saab sõrmeotsast lihtsalt juhtida.

Näitusepind

Ideaing

Näitusepind See on ettevõtte C&C Design Co., Ltd. kujundatud ettevõttesiseste messide saal 2013. aasta Guangzhou disaininädalal. Kujundus eraldab kenasti vähem kui 91 ruutmeetrit ruumi, mida kuvavad puutetundlik ekraan ja siseprojektor. Valguskastil kuvatav QR-kood on ettevõtte veebilingid. Samal ajal loodavad disainerid, et kogu hoone välimus võib inimestel anda elujõulisuse tunde, ja demonstreerib seetõttu disainiettevõtte loovust, see tähendab nende propageeritud iseseisvuse vaimu ja vabaduse ideed. .