Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ettevõtte Arhitektuuri Kontseptsioon

Pharmacy Gate 4D

Ettevõtte Arhitektuuri Kontseptsioon Loovkontseptsioon põhineb materiaalsete ja mittemateriaalsete komponentide kombinatsioonil, mis koos moodustavad meediaplatvormi. Selle platvormi keskpunkti iseloomustab ülemäärane kauss kui abstraktse alkeemiapokaali sümbol, mille kohal on ette nähtud ujuva DNA ahela holograafiline diagramm. See DNA hologramm, mis tegelikult tähistab loosungit "A Promise for Life", pöörleb aeglaselt ja viitab sümptomiteta inimese organismi elu lihtsusele. Pöörlev DNA hologramm ei tähista mitte ainult elu voogu, vaid ka valguse ja elu enda suhet.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botaaniline elu on kalender, mis tõstab ühel lehel esile kaunist taimeelu. Avage leht ja seadke alusele mitmesuguste taimede hüpikute nautimiseks. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Sõnumikaart

Pop-up Message Card “Leaves”

Sõnumikaart Lehed on hüpiklehe motiividega sõnumikaardid. Helendage oma sõnumeid väljendusrikka hooajalisusega. Komplektis on neli erinevat kaarti koos nelja ümbrikuga. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Pross

Chiromancy

Pross Iga inimene on ainulaadne ja originaalne. See ilmneb isegi mustrites meie sõrmedel. Ka joonistatud jooned ja meie käte märgid on üsna originaalsed. Lisaks on igal inimesel mitmesuguseid kive, mis on neile kvaliteetselt lähedased või seotud isiklike sündmustega. Kõik need omadused annavad mõtlevale vaatlejale nii palju õpetlikke ja atraktiivseid, mis võimaldab luua nende joonte ja üksikute asjade märkide põhjal isikupärastatud ehteid. Selline ornament ja ehted moodustavad teie isikliku kunstikoodi

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender ZOO paberkäsitöökomplekti on lihtne kokku panna. Pole vaja liimi ega käärid. Pange kokku, kinnitades osad sama märgisega. Iga loom saab kahekuulise kalendri. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Tootmine / Järeltootmine / Ringhääling

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tootmine / Järeltootmine / Ringhääling Ashgabat Tele - raadiokeskus (teletorn) on monumentaalne hoone, kõrgusega 211 m, mis asub Türkmenistani pealinna Ashgabati lõunapoolses ääres 1024 m kõrgusel merepinnast. Teletorn on raadio- ja telesaadete tootmise, järelproduktsiooni ja ringhäälingu peamine sõlmpunkt. Ja see on üks parimatest näidetest nüüdisaegse digitaaltehnoloogia kohta. Teletorn tegi Türkmenistanist HD-maapealse ringhäälingu teerajaja Aasias. Teletorn on viimase 20 aasta suurim investeering investeeringuteks ringhäälingusse.