Disainiajakiri
Disainiajakiri
Roly Poly, Teisaldatavad Puidust Mänguasjad

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Teisaldatavad Puidust Mänguasjad Kuidas vikerkaart saada? Kuidas suvist tuult kallistada? Mind puudutavad alati mõned peened asjad ja tunnen end väga rahul ja õnnelikuna. Kuidas säilitada ja kuidas omada? Piisavalt on sama hea kui pidu. Tahaksin erinevaid materjale vormida lihtsal ja naljakal viisil. Laske lastel mängida nendega, et nad tunneksid ära füüsilise maailma, stimuleerivad nende kujutlusvõimet ja aitavad neil ümbritsevat keskkonda mõista.

Luksusjalatsid

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksusjalatsid Gianluca Tamburini "sandaali / kujuga juveelide" rida nimega Conspiracy asutati 2010. aastal. Vandenõukingad ühendavad tehnoloogia ja esteetika vaevata. Kontsad ja tallad on valmistatud sellistest materjalidest nagu kerge alumiinium ja titaan, mis on valatud skulpturaalsetes vormides. Seejärel rõhutatakse kingade siluetti poolvääriskivide ja muude rikkalike kaunistustega. Kõrgtehnoloogia ja tipptasemel materjalid moodustavad moodsa skulptuuri, millel on sandaali kuju, kuid kus endiselt on näha Itaalia kvalifitseeritud käsitööliste puudutusi ja kogemusi.

Häll, Kiiktoolid

Dimdim

Häll, Kiiktoolid Lisse Van Cauwenberge lõi selle omamoodi multifunktsionaalse lahenduse, mis toimib nii kiiktoolina kui ka hällina, kui kaks Dimdimi tooli kokku liidetakse. Kõik kiiktoolid on valmistatud terasest tugedega puidust ja viimistletud kreeka pähkli spooniga. Kaks tooli saab istme alla kahe peidetud klambri abil üksteise külge kinnitada, et moodustada lapsehoidja.

Pross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Pross Objekti märk ja väliskuju võimaldavad muuta ornamendi uut kujundust. Elavas looduses muutub üks periood teiseks. Kevad järgneb talvele ja hommik tuleb pärast ööd. Muutuvad ka värvid, aga ka atmosfäär. See piltide vahetamise ja vaheldumise põhimõte tuuakse esile «Aasia metamorfoosi» kaunistuste kollektsioonis, kus kaks erinevat olekut, kaks piiramatut pilti peegelduvad ühes objektis. Konstruktsiooni liikuvad elemendid võimaldavad muuta ornamendi iseloomu ja välimust.

Jumestuskollektsioon

Kjaer Weis

Jumestuskollektsioon Kosmeetikasarja Kjaer Weis disain destilleerib naiste meigi põhialused selle kolmele olulisele kasutusalale: huuled, põsed ja silmad. Kujundasime kompaktsed kujundid, mis peegeldavad funktsioone, mida neid kasutatakse täiustamiseks: õhukesed ja pikad huulte jaoks, suured ja ruudukujulised põskedele, väikesed ja ümmargused silmadele. Käegakatsutavalt pöörduvad kompaktsed küljed uuendusliku külgsuunalise liikumisega, sirutuvad välja nagu liblika tiivad. Täielikult täidetavad need kompaktsed on pigem konserveeritud kui ringlusse võetud.

Analoogkell On Juveeli

Kaari

Analoogkell On Juveeli See disain põhineb tavapärasel 24-tunnisel analoogmehhanismil (poole kiirusega tunnikäsi). Sellel konstruktsioonil on kaks kaarekujulist stantsi. Nende kaudu on näha pöörete tund ja minut. Tunnitunnid (kettad) jagunevad kahte erinevat värvi segmenti, mis pöörlemisel näitavad AM- või PM-aega sõltuvalt värvist, mis hakkab silma. Minuti käsi on nähtav suurema raadiuse kaare kaudu ja see määrab, milline minuti pilu vastab 0–30 minuti skaaladele (asub kaare sisemisel raadiusel) ja 30–60 minuti pilule (asub välisraadiusel).